Horoscop: Câte căsnicii eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti poate avea mai multe relaţii importante. Descoperă ce riscuri ai să te căsătoreşti de mai multe ori de-a lungul vieţii.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru că eşti impulsivă şi nu îţi place să faci prea multe compromisuri, este posibil să ai mai multe relaţii serioase de-a lungul vieţii.

Divorţul nu este exclus în cazul tău, mai ales dacă te căsătoreşti la vârste fragede. De asemenea, rişti să te căsătoreşti în grabă, cu prima persoană de care te îndrăgosteşti, fără să te gândeşti prea mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te numeri printre cele mai stabile native ale zodiacului, iar relaţiile tale sunt la fel de bine ancorate în realitate.

Nu faci pasul cel mare până nu eşti foarte sigură că ai ales bine, iar asta te ajută să eviţi greşelile şi mai ales căsniciile eşuate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti foarte predispusă să ai mai multe căsnicii de-a lungul vieţii.

Iei decizii pripite şi te plictiseşti repede în relaţiile de lungă durată, iar asta înseamnă că ai putea să faci greşeli majore în viaţa ta sentimentală.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În viaţa de familie eşti dispusă să faci tot felul de concesii pentru ca lucrurile să funcţioneze. Lupţi pentru ca relaţia ta să meargă chiar şi în cele mai dificile perioade, iar asta te ajută să îţi păstrezi căsnicia şi te feresc de divorţ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti predispusă să ai mai multe căsnicii şi asta pentru că nu eşti tocmai norocoasă în dragoste. Este posibil să te căsătoreşti dintr-o pasiune şi apoi, cu timpul, să descoperi că nu ai luat cea mai bună decizie. Vei fi nevoită să o iei de la capăt de mai multe ori.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai putea avea o sigură căsnicie fericită de-a lungul vieţii şi asta pentru că nu iei decizii pripite şi nici nu te grăbeşti când vine vorba de căsătorie. Pe de altă parte, ai un instinct bun, care te ajută să alegi partenerul ideal pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poţi avea mai multe căsătorii de-a lungul vieţii. Te laşi adesea dusă de val şi te poţi trezi la altar lângă o persoană pe care ai senzaţia că de fapt nici nu o cunoşti prea bine. Pe de altă parte, ai tendinţa de a face multe compromisuri în viaţa sentimentală, ceea ce îţi poate afecta relaţia cu partenerul şi te poate aduce în pragul divorţului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Odată ce te-ai îndrăgostit, te dedici trup şi suflet persoanei iubite. Şi pentru că ai un instinct foarte bun şi o intuiţie de invidiat, faci cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte partenerul de viaţă. De aceea, ai mari şanse să trăieşti fericită alături de o singură persoană pentru tot restul vieţii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Riscul tău de a divorţa şi a avea mai multe căsnicii este destul de mare. Eşti instabilă în viaţa sentimentală, te plictiseşti repede şi fidelitatea nu este punctul tău forte.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru că eşti o persoană cu picioarele pe pământ, stabilă şi hotărâtă, reuşeşti să menţii foarte mult timp o relaţie frumoasă cu persoana iubită. Riscul de a avea mai multe căsnicii de-a lungul vieţii este scăzut în cazul tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Faci o adevărată obsesie pentru persoana alături de care te-ai decis să-ţi petreci toată viaţa. Fidelitatea, dăruirea ta, dar şi simţul umorului sunt cele care te vor ajuta să menţii o căsnicie fericită şi te feresc de divorţuri dureroase.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti predispusă să ai mai multe căsnicii de-a lungul vieţii. Poţi trece prin decepţii şi dezamăgiri, dar din fericire găseşti mereu puterea de a o lua de la capăt de fiecare dată.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 24 Apr 2013, 17:07
    :)

    ma bucur...sper sa am un instinct bun.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod