Femeie dragă, salvează-te de la o viață de chin! Părăsește-l pe cel care nu ți se dedică ție trup și suflet...

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente care ne înconjoară în fiecare zi. De multe ori, însă, iubirea poate fi doar o iluzie, dar asta doar dacă o căutăm în locul greșit. Tindem să ne îndrăgostim de oameni care ne promit luna de pe cer și de cele mai multe ori cădem sub vraja cuvintelor frumoase după care tânjește sufletul nostru.
Dragostea poate fi cel mai frumos vis al nostru sau se poate transforma într-o închisoare a inimii noastre. Totul depinde de alegerile pe care le facem și dacă ne dăm seama la timp că merităm mai mult, astfel putem să găsim acel curcubeu mirific din mijlocul furtunii dezastruoase care a pus stăpânire pe ființa noastră.

Cu toate cunoaștem acel moment din viață când întâlnim un bărbat care ne vrăjește cu zâmbetul lui cald, cu alinturile sale care ne fac inima să bată mai tare, care știe exact ce să spună în orice situație și care trezește în noi acele sentimente care ne dau impresia că plutim pe un norișor alb.
Numai că, instinctul nostru ne dă semnale de alarmă și parcă ne este greu să credem că acel bărbat chiar este atras de noi.

Unul dintre cele mai dezamăgitoare lucruri când vine vorba de dragoste și relații este atunci când te trezești ușor, ușor din visul tău perfect și începi să te îndoiești de omul din fața ta. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod