Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, folosindu-te de psihologia masculină

Ai întâlnit bărbatul visurilor tale, dar ți-e frică că există posibilitatea să-l pierzi? Există câteva metode prin care poți face orice bărbat care ți-a captat atenția să îți mănânce din palmă pentru ca la final, tu și el să începeți o frumoasă poveste de dragoste, demnă de povestit nepoților.
Așa cu bine știm, bărbații sunt adevărați vânători atunci când vine vorba de reprezentantele sexului frumos. Adoră să curteze, iar atunci când o femeie se lasă greu de cucerit, interesul bărbaților pentru aceea femeie întrece orice limită.

Problema este, însă, că multe dintre noi jucăm această carte pentru mult prea mult timp și, la un moment dat, bărbatul se va plictisi. Așa că pentru cât timp este bine să ne lăsăm greu de cucerit? Potrivit experților, cel mai bine este să îl ademenești și să îl faci să fie interesat de tine.
În același timp, dă-i de înțeles că ești dornică să vă cunoașteți ma bine, dar că va trebui să se străduiască dacă vrea să îți cucerească inima.

Adevărul este că bărbații nu sunt niște ființe complicate, spre deosebire de femei. Evident, pot părea misterioși sau pur și simplu copilăroși, iar câteodată pot fi rușinoși sau nesiguri pe ei. Ceea ce trebuie tu, ca femeie, să înveți este cum să îi faci îi convingi că meriți să fii curtată.

O femeie care debordează de încredere, va fi mereu atractivă


O femeie care știe ce își dorește de la viață și se simte bine în propria piele va fi garantat de 10 ori mai atractivă în ochii unui bărbat.

Ideal ar fi să îți pregătești câteva întrebări pe care să i le adresezi la prima întâlnire, astfel îi vei trasnmite faptul că ești interesată de persoana lui.


De asemenea,  exprimă-ți părerea atunci când îți spune ceva pentru a-l asigura că ești atentă la tot ceea ce spune.

Complimentează-l și spune-i ceea ce simți, dar fără să fii prea siropoasă. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod