Experții au decis: ce simte cu adevărat pentru tine în funcție de cât îi ia să-ți răspundă la mesaje

Cu toții au fost în acel punct. Acel moment în care abia aștepți să primești un mesaj din partea persoanei de care îți place.
Și, în timp ce câteva minute pot părea o eternitate, experiții au elaborat o teorie potrivit căruia timpul în care primești un mesaj dovedește exact ce simte pentru tine și dacă te îndrăgește cu adevărat. 

Probabil de multe ori te-ai gândit că te-ai săturat efectiv să te holbezi la telefon, în așteptarea câtorva rânduri din partea lui. Să fim realiști, când așteptarea este mare, nu prea este un semn bun. Persoana care te place cu adevărat îți va răspunde imediat la mesaj.
O face în scurt timp, nu e atât de complicat. 

Un scenariu neplăcut este atunci când devii chiar nervos, în așteptarea ca celălalt să îți răspunsă. De obicei, acele povești de dragoste nu durează prea mult, dar nu trebuie să tragem concluzii pripite. Te lăsăm pe tine să îți dai seama.

Iată ce simte cu adevărat pentru tine, în funcție de cât de repede îți răspunde la mesaje


Imediat. S-ar putea să fie foarte îndrăgostit de tine sau pur și simplu să fie dependent de telefon.
Mulți dintre noi avem telefoanele lângă noi sau îl ținem în mână aproape 24/7, iar unii oameni sunt foarte conștiincioși în legătură cu răspunderea promptă la mesaje.

Jumătate de oră sau mai puțin. Aceasta este chiar o tehnică în perioada de tatonare între doi oameni. Unii oameni preferă să răspundă cu ceva timp întârziere pentru a se lăsa cuceriți mai greu, însă asta nu înseamnă că nu le place mult de acel cineva, din contră. Este adorabil dacă o persoană chiar se chinuie să te impresioneze, nu-i așa? Citește continuarea pe divahair.ro
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod