E bine sau nu să te răzbuni pe fostul iubit dacă te-a înşelat?

Răzbunarea poate oferi în cele mai multe cazuri câteva clipe de satisfacţie, dar este însoţită şi de consecinţe. E bine sau nu să te răzbuni pe fostul iubit dacă te-a înşelat? Află care sunt consecinţele fiecărei decizii legate de răzbunare.
Răzbunarea poate oferi în cele mai multe cazuri câteva clipe de satisfacţie, dar este însoţită şi de consecinţe. E bine sau nu să te răzbuni pe fostul iubit dacă te-a înşelat? Află care sunt consecinţele fiecărei decizii legate de răzbunare.

Multe femei consideră că răzbunarea pe partener după o infidelitate le redă puterea furată de bărbatul infidel prin înșelarea încrederii, dar refuză să vadă cum gestul se reflectă foarte mult și asupra propriului caracter.

Momentul pentru răzbunare

Momentul cel mai bun pentru răzbunare nu este niciodată imediat după ce ai aflat de infidelitate. Recomandarea de a aștepta nu ține însă de cum să i-o "coci" mai bine. Dacă nu reacționezi impulsiv, poți analiza mai bine consecințele faptelor tale și poți cântări efectele pe care le poate avea răzbunarea asupra celor din jur, dar și asupra ta. Când îți acorzi timp pentru a lua o decizie, poți chiar decide că fostul iubit nu mai merită absolut deloc atenția și energia ta.

Aventura de o noapte, răzbunarea perfectă pentru infidelitate?

Femeile sunt mai predispuse la răzbunarea unei infidelități printr-o aventură proprie, dar această tactică poate avea efecte neprevăzute. În afară de riscurile la care te expui atunci când faci sex cu un bărbat aproape necunoscut, poți constata a doua zi că nu te simți cu nimic mai bine.

În plus, atunci când despărțirea s-a produs deja, partenerul poate fi rănit de fapta ta, dar se poate consola rapid în brațele unei alte femei. Gândește-te bine dacă o astfel de răzbunare te va satisface cu ceva. Dacă ținta este chiar un prieten al partenerului care te-a înșelat, răzbunarea se poate reflecta foarte neplăcut asupra caracterului tău.

Răzbunarea prin distrugerea lucrurilor bărbatului infidel

La nervi, multe femei decid să își concentreze furia pe lucrurile partenerului, de la tăiatul buzunarelor fiecărei perechi de pantaloni până la zgâriatul mașinii prețioase pentru fostul iubit.

Prima consecință în aceste cazuri ține chiar de repercursiunile legale ale distrugerii care te-a făcut să te simți mai bine. Dacă fostul iubit depune o plângere la Poliție, chiar ești dispusă să te prezinți la tribunal și să explici că faptele tale ilegale te-au făcut să te simți mai bine după ce ai fost înșelată?

Consecințele răzbunării după o infidelitate

Indiferent de modalitatea prin care alegi să te răzbuni, infidelitatea proprie, distrugerea de bunuri sau chiar problemele cauzate prin răspândirea de zvonuri despre fostul iubit, consecințele te pot afecta uneori mai mult pe tine decât pe cel care te-a rănit.

Te poți privi în oglindă ca o persoană care este dispusă să facă gesturi extreme pentru a obține satisfacție? Dacă te răzbuni, ești cu adevărat diferită de fostul iubit care ți-a înșelat încrederea pentru puțină plăcere temporară?

Este răzbunarea arma prostului?

În cele mai multe cazuri, răzbunarea te face să pierzi avantajul moral pe care îl ai în fața bărbatului care te-a înșelat. Dacă te grăbești să îl rănești și tu la fel cum te-a rănit el, îi arăți doar că te cobori la nivelul lui.

Răzbunarea nu ține de inteligență, dar uneori inteligența emoțională joacă un rol foarte important în decizia luată. Cea mai bună răzbunare poate fi modul în care îi arăți că nu te-a meritat niciodată. Chiar dacă l-ai scos din viața ta complet, tratează-l pe fostul iubit care te-a înșelat cu eleganță, ca să-i arăți ce femeie a pierdut pentru că nu a fost capabil să refuze o aventură.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 11 Mar 2013, 07:48
    hmm

    e usor sa dai sfaturi.....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod