Destinul căsniciei tale se vede în data nunții

Numerologii susțin că cele mai importante evenimente din viața noastră, precum data nașterii sau data nunții, captează vibrațiile și energia numerelor mistice. Fiecare dintre ele are o semnificație aparte și poate dezvălui taine ascunse în viitor.
Pune pe hârtie data nunții tale și adună cifră cu cifră. Rezultatul poate fi format din 2 sau 3 cifre pe care trebuie să le aduni din nou pentru a obține un singur număr, de la 1 la 9.  Spre exemplu, dacă te-ai căsătorit pe 25 august 1982, trebuie să aduni 2+5+8+1+9+8+2 = 35, 3+5 = 8. Ca atare, numărul căsniciei tale este 8 și îi poți descoperi semnificația în articolul nostru.

Numărul căsniciei 1


Numerologii spun că numărul 1 este asociat cu Soarele, cu lumina, căldura, emoțiile și dragostea pasională.
O căsătorie încheiată sub influența numărului 1 arată că există afecțiune și armonie în cuplu, iar cei doi miri au avut sau au o poveste de dragoste deosebită. Vă completați unul pe altul, sunteți flexibili și înțelegători, trăsături vitale pentru a păstra echilibrul dintre voi doi pentru totdeauna. Când ați luat decizia de a vă căsători erați amândoi maturi și responsabili și știați că traiul în doi presupune multe compromisuri, dar și multe beneficii și momente frumoase.

Numărul căsniciei 2


De multe ori, în numerologie numărul 2 este asociat cu Venus, astrul emoțiilor puternice, al pasiunii, al aventurii și al nesăbuinței.
Se mai spune că numărul doi este numărul îndrăgostiților care fug în lume, departe de părinții sau rudele care încearcă să îi despartă. Este posibil ca voi doi să nu aveți maturitatea emoțională necesară pentru a forma cu adevărat o familie. Aveți nevoie de siguranța materială și de liniște pentru a vă putea păstra pasiunea. Dar, dacă dragostea voastră este cu adevărat puternică, în pofida tuturor celor care cred că nu vă potriviți, veți reuși să rămâneți împreună!

Numărul căsniciei 3


Ziua căsniciei protejată de numărul 3 primește influențele benefice ale lui Jupiter, astrul care veghează norocul, șansele, împlinirile și stabilitatea.
Siguranța financiară este foarte importantă pentru mirii care s-au căsătorit sub influența numărului trei. De obicei, ei insistă să aibă o nuntă elaborată și costisitoare și le cer părinților diverse sacrificii. Vor reuși să fie fericiți, dacă au aceleași obiective în viață, dacă sunt la fel de mult interesați amândoi de carieră, de bani, de situația lor materială. Numărul 3 mai arată că acești soți vor avea mai mulți copii. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Veronica pe 27 Iul 2020, 15:21
    Lamurire

    Numarul casnicii 10??? 22.07.2006

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod