De ce sunt oamenii empatici alergici la persoanele false

Oamenii empatici sunt unii dintre cei mai minunați oameni pe care îi vei găsi și alături de care vei vrea să petreci cât mai mult tmp. Aceștia pot înțelege cu adevărat emoțiile altora și, în unele situații, acest lucru reprezintă diferența necesară pentru schimbarea vieții.

Care sunt motivele pentru care oamenii empatici sunt alergici la persoanele false?


Oamenii empatici sunt mult mai sensibili decât persoanele obișnuite. Sunt deschiși și sinceri și nu pot empatiza deloc cu acele persoane pe care le consideră false. Datorită faptului că sunt atât de conștienți de emoțiile din jurul lor, în momentul în care vine cineva cu intenții rele, aceștia le pot simți. Oamenii empatici pot citi cu adevărat persoanele și își dau seama cine sunt cu adevărat în interiorul lor, indiferent dacă acestea permit sau nu acest lucru.
Este o abilitate care nu poate fi pornită sau oprită de la un buton. Dacă cineva minte o persoană empatică, aceasta știe. Atunci când vede o persoană falsă în preajma sa, se simte ca și cum i-ar fi dat cineva o palmă. 

Oamenii falși sunt enervanți și frustranți, așa că persoanele empatice tind să taie orice legătură cu aceștia destul de rapid. Oamenii empatici se simt ca și cum ar fi alergici la prostiile persoanelor false. Aceștia refuză să aibă în jurul lor oameni care mint pentru câștigul lor personal sau care refuză să-și arate adevărata față a lor.

Desigur, evitarea acestor oameni de către persoanele empatice nu le lasă cu foarte mulți prieteni în viața lor, dar simt că se află într-un cerc pozitiv de susținere.
Acestea vor să îi ajute pe cei din jurul lor, dar nu îi pot ajuta pe cei care refuză să fie sinceri cu ei înșiși. 

Persoanele empatice sunt mult mai intense decât ceilalți oameni de pe această planetă. Din acest motiv, lucrurile pe care le simt acestea sunt mai intense. Dacă te prefaci că ești o persoană bună, dar aura ta ascunde intenții rele, persoanele empatice se vor simți foarte ciudat în preajma ta și se vor liniști abia când vor pleca de lângă tine. Există mai multe lucruri care definesc empatia decât ai crede.
Iar uneori este cu adevărat o sabie cu două tăișuri. Pe lângă toate sentimentele frumoase trăite la o intensitate mai mare decât restul, persoanele empatice ajung adesea să se încarce și cu energii negative sau să simtă că toată energia lor are de suferit.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod