De ce sunt atât de multe femei deștepte și frumoase singure

Te-ai întrebat vreodată de ce sunt atât de multe femei deștepte și frumoase singure? Sunt sociabile, nu au nevoie de multe lucruri și au grijă de cei din jurul lor. Deci de ce sunt singure?
Nu sunt într-o relație nu pentru că au impresia că nu le merită nimeni sau că le sunt superioare altora, ci pentru că le este greu să găsească pe cineva care să le iubească și să le respecte cu adevărat. Nu le este frică de eșecuri sau de repetarea greșelilor din trecut. Însă inteligența lor și stima de sine le fac să nu intre înt-o relație doar de dragul unei relații. Nu vor să își piardă timpul și energia cu o persoană care nu poate să țină pasul cu ele în toate aspectele vieții. Dacă vrei să știi mai exact de ce sunt atât de multe femei deștepte și frumoase singure, iată câteva motive mai jos!

Care sunt motivele pentru care multe femei deștepte și frumoase sunt singure?


1. Se simt deja împlinite


Aceste femei nu au nevoie de un bărbat pentru a se simți complete din punct de vedere emoțional. Acestea au deja familii care le iubesc și prieteni incredibili.
Caută mereu noi obiective și pasiuni pe care să le urmeze. Dacă decid să fie cu cineva, atunci acea persoană trebuie să le respecte și trebuie să știe cum să se poarte cu ele.

2. Nu tolerează prostiile


Acest lucru nu este deloc surprinzător. Aceste femei sunt alergice la manipulatori, mincinoși, ipocriți și tot felul de oameni nepotriviți. Nu vor lăsa niciodată pe cineva să se joace cu sentimentele lor, să le înșele sau să le mintă. Au avut aceste experiențe groaznice în viața lor și au auzit aceleași scuze patetice de multe ori înainte, iar acum nu vor mai permite nimănui să le manipuleze.

3. Investesc energie și timp pentru a deveni mai bune pe diferite planuri


Aceste femei fac orice pot pentru a se îmbunătăți pe plan personal și profesional. Nu așteaptă ca lucrurile să se rezolve singure.
Perfecțiunea în diferite domenii este ceea ce le împlinește și le face să se simtă bine cu privire la sine. Nu vor da niciodată acest sentiment pe un partener leneș sau căruia îi lipsește ambiția sau obiectivele înalte. Este un lucru pe care nu îl suportă deloc.

4. Nu cred în visul copilăresc de se a mărita cu prințul pe calul alb


Femeile deștepte și frumoase au trecut de faza în care își așteaptă prințul pe cal alb. Acestea nu au fantezii în care să se mărite cu acest prinț, care vine să le salveze de toate lucrurile rele din lume. Nu cred în aceste iluzii. Știu că dragostea adevărată nu este un basm. Știu că o relație adevărată și de succes necesită mult mai mult decât petrecerea timpului cu un partener frumos.
Aceste femei nu au nevoie de un soț pentru a se simți protejate și în siguranță. Nu au nevoie de cineva care să le supravegheze atunci când dorm noaptea. Știu chiar și că nu au nevoie de un partener pentru a face copii. Nu le este frică să fie mame singure și își pavează singure drumul fericirii.

5. Nu sunt niciodată pe locul doi


Aceste femei sunt mereu pe locul întâi și nu se vor mulțumi niciodată cu mai puțin de atât. Dacă mulți bărbați sunt naivi crezând că le pot înlocui cu ușurință cu prima femeie pe care o întâlnesc, nu pot greși mai mult decât atât. Aceste femei au un al șaselea simți și își dau seama atunci când cineva nu este în regulă.
De aceea, atunci când li se pare că ceva se întâmplă pe la spatele lor, vor opri totul chiar înainte de a ajunge mai departe.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod