De ce esti (inca) singura?

Se intampla sa cazi pe ganduri si te intrebi de ce ti se intampla tocmai tie acest lucru. Nu mai ai rabdare: de cate "prime intalniri" trebuie sa mai ai parte, cate sperante urmate de...
Se intampla sa cazi pe ganduri si te intrebi de ce ti se intampla tocmai tie acest lucru. Nu mai ai rabdare: de cate "prime intalniri" trebuie sa mai ai parte, cate sperante urmate de deziluzii vei mai incerca pana sa-ti gasesti partenerul potrivit, alaturi de care sa ramai tot restul vietii.

De-atatea ori ai crezut ca, de data aceasta, cautarile tale au luat sfarsit, dar timpul si intamplarile ulterioare s-au grabit sa te contrazica... si ai ajuns in punctul din care ai plecat.

Oare de ce se intampla asa? Chiar ai un ghinion atat de mare sau poate faci si tu niste greseli pe care nu le realizezi ca atare si deci, te invarti intr-un cerc vicios? Iata cateva posibile explicatii.
Daca te vei regasi intr-una din ele, nu te speria: cel putin, acum stii cat de cat ce se intampla si care sunt directiile in care ar trebui sa actionezi pentru a remedia lucrurile.

Daca nu crezi ca vei gasi iubirea, chiar nu o vei gasi


Nu este vorba de vreo superstitie, asa incat nu lua asta in calcul. Explicatia este, de fapt, mult mai simpla si mai... telurica: felul in care te "programezi" singura spune totul despre felul in care vei evolua ulterior. O astfel de atitudine iti atrage si o anumita tristete pe chip sau blazare, iar acestea nu sunt de natura sa-ti puna in valoare frumusetea.


Probabil iti este dificil sa mai crezi ca soarele va rasari si pe strada ta, cum se spune, si de aici pana la autocompatimire nu mai este decat un pas. Ca sa nu mai vorbim despre stima fata de propria persoana, care are serios de suferit, de cele mai multe ori, in astfel de situatii. O femeie care nu se pretuieste pe sine, in mod rezonabil nu poate emite pretentia sa fie pretuita de un eventual partener.

Renunta la arhetipul "baiat rau, dar simpatic"


Greu de inteles de ce, dar multor femei le plac tocmai barbatii care, la o adica, reprezinta opusul a ce-si imagineaza ele despre barbatul alaturi de care vor sa ramana. Cei care le fac sa sufere par sa aiba "mai multa trecere" si poate ca avem de a face cu, de altfel clasica, tentatie a fructului oprit.


Un barbat care isi tine promisiunile, da telefon atunci cand promite si vine la o intalnire atunci cand spune ca o va face,  este de multe ori catalogat, pe nedrept, ca fiind plictisitor.

Pe de alta parte, ar mai putea fi doua posibile explicatii. Fie te simti atat de rau cu tine insati incat ai ajuns, mai mult sau mai putin constient, la concluzia ca nu meriti mai mult si te multumesti cu ceea ce iti ofera un astfel de barbat, oricat de putin ar insemna acest lucru.
 

Comentariile 1-50 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pablomison pe 2 Feb 2015, 10:55
    ufff, educatia femeilor.........

    Vad ca exista multa singuratate pe lumea asta.dar nimeni nu vrea sa caute cauza. Este mai comod ca femeile si fetele sa se vaite ce ghinioniste sunt si ce porci sunt barbatii decat sa inteleaga firea lucrurilor. Si sa astepte de la viata un Fat-Frumos tanar, cu plete blonde, inteligent, romantic, iubitor, fidel vesnic...ca in maculatura de doi bani pe care o citesc , ca in serialele idioate pe care le urmaresc, ca in visurile nocturne, in sfaturile mamei iubitoare sau in sfaturile-aiureli ale diferitelor reviste sau site-uri pentru femei . Din pacate am si eu o fiica singura exact in situatia asta si nu la 24 ani ci la 30...

    0
    0

  • L.O.S pe 25 Oct 2014, 01:53
    Buna

    Si eu sunt singur si vreau sa cunosc pe cineva.Va las email-ul meu sluca99@yahoo.com

    1
    0

  • L.O.S pe 25 Oct 2014, 01:52
    Buna

    Si eu sunt singur si vreau sa cunosc pe cineva.Va las email-ul meu sluca99@yahoo.com

    1
    0

  • EyesOnStars pe 12 Iun 2014, 22:36
    Interesant ! :)

    De ce sunt singur/a ? :) Pt ca nu stim aprecia si a ne multumi cu ceea ce meritam. Si eu sunt singur .. Intr-un final ce leaga femeia de barbat si barbatul de femeie , este doar sexul. In rest fiecare se poate descurca singur/a..

    2
    0

  • Cristian pe 28 Oct 2013, 12:24
    Vrei te rog frumos sa ne cunoastem?

    Buna ziua , Numele meu este Cristian , sunt din Bucuresti am 28 de ani , un berbecut nascupe pe 14.04.1985. Imi doresc tare mult sa cunosc o Fata care este ca si mine singura si isi doreste tare mult sa cunoasca pe cineva . Daca crezi ca ai putin timp pentru a ne cunoaste prin vorba la inceput si chiar crezi ca " a fi singura " nu e chiar asa bine atunci indrazneste si ia id-ul meu sa stam de vorba. Eu sunt un baiat simplu care vrea sa vb cu o Fata simpla , fara fite si fara sa se dea mare si tare. Daca crezi ca merit un pic din timpul tau ia id-ul meu : aikon_001 . Multumesc frumos si sa ai o zi buna si sper sa vrei sa ne cunoastem. Nu ma intereseaza varsta ta vreau doars a fi deschisa la o comunicare fara secrete.Multumesc frumos ca ai citit .

    3
    0

  • Rebecca pe 18 Aug 2012, 10:54
    referitor la subiectul discutat

    pt Mada...foarte corect ce ai spus! te felicit! din pacate toate sfaturile pseudopsihologilor de pe net sunt lovite de nerealism, mai mult pot agrava situatia. Concluzia ta este f buna, ma regasesc in ea si este doar simplul adevar ceea ce ai spus!

    6
    2

  • clopoticalba pe 7 Aug 2012, 20:56
    de ce sunt singura

    Sunt singura pentru ca nu mai vad in nici un barbat ceea ce caut. Ce caut? Un barbat care sa vada si altceva decat un ambalaj frumos. Am obosit sa ma mai intreb de ce ? Sunt singura, ca sunt singura, ca marea majoritate a fetelor si femeilor de aici. Pana va aparea acel cineva avem parte numai de deziluzii si sperante frante. Exista cineva pentru fiecare doar ca apare la timpul potrivit si anume atunci cand viata ne-a invatat destul. Succes si sa fiti iubite!!!

    11
    3

  • vali pe 13 Iun 2012, 22:21
    Andreea

    eu sunt vali am 27 de ani si vreau sa te cunosc sunt un baiat serios si vreau o relatie serioasa cu tine nu place aventurile id mess al meu este valentin_truta daca nu ma gasesti pe net sau numarul meu de tel este 0728439025 te rog sa am raspunzi

    5
    0

  • ionut pe 20 Nov 2011, 21:10
    singur de prea mult timp...

    am 29 ani si inca sunt singur, am un apartament al meu , o slujba platita decent, un motor de care ma bucur dar totusi nu sunt fericit, nu am jumatatea cu care sa pot imparti bunele si grelele vietii... adevarat , este vina mea ca am amanat mult prea mult timp o relatie iar acum i-mi este greu sa recuperez anii pierduti ...

    11
    0

  • hannibal2007 pe 11 Nov 2011, 13:02
    1

    Salut.@Flori lasa-mi si mie un id de mess,sau adauga-ma in lista,te rog.....

    4
    0

  • flori pe 9 Nov 2011, 21:04
    singura

    Am 25 ani si sunt singura, nu am fost casatorita, nu am copii, am terminat facultatea si acum am inceput sa lucrez, urata nu sunt. Imi doresc foarte mult o relatie serioasa,dragoste si respect reciproc, casatorie si pe viitor un copil. Dar cand ii spun chestiile astea unui barbat, o ia la fuga...de ce?

    11
    3

  • geotaxi69 pe 27 Aug 2011, 23:33
    singur

    Vreau sa cunosc o tipa serioasa...dak mai exista asa ceva. astept e.mail georgian_apostol@yahoo.com.

    5
    0

  • florin pe 22 Iul 2011, 15:25
    ba tocmaia aia e esenta vetii draga Mada

    ba tocmaia aia e esenta vetii draga Mada, barbatul pt femeie si invers!

    1
    0

  • dana pe 16 Iun 2011, 22:07
    pt andreea

    Problema nu e la tine, se pare ca nici tu, nici eu nu avem noroc ... am observat si eu ca toti vor aventuri, nu relatii serioase (eu am 24 de ani) ,...poate daca mai astepti putin, sau incerci sa cauti pe cineva mai in varsta decat tine (cu 3, 4 ani, poate chiar 7 :P). Succes! :)

    5
    0

  • Andreea pe 13 Iun 2011, 23:17
    Si eu sunt asa...

    Sunt Andreea si am 21 de ani...Sunt o persoana draguta zic eu...chiar sunt narcisista !!! eu vreau o relatie serioasa...dar barbatii vor aventuri..Si sunt prea multi care ma curteaza..da nu vad nici un viitor in nici unul...Mie greu singura...Oare problema e la mine sau pur si simplu nu am noroc???

    10
    2

  • ralu pe 29 Mai 2011, 18:24
    pentru nikoleta, continuare

    Iti doresc multa rabdare, putere si vointa. Si te rog nu-ti trata copiii ca si cum ar avea vreo vina pentru singuratatea ta... inteleg ca nu este intentionat si vine din frustrare, dar ei vor creste fara incredere in sine. Nu stiu ce legatura au una cu alta, dar se intampla. Oricum poti fii sigura ca vei avea parte de respect mult, apreciere si iubire din partea copiilor. Mama era mai severa cu noi ... asa va trebui sa fii si tu (si mama si tata in acelasi timp) pentru ca ei sa devina niste persoane decente (si cu 7 ani de acasa) de care sa fii mandra. Mama spunea ca daca facem ceva rau...lumea va spune ...'pai sigur, ca doar maica-sa ii divortata ... la ce sa te astepti...' oricum, sper ca timpurile s-au schimbat si lumea nu mai are mintea inchisa.

    6
    1

  • ralu pe 29 Mai 2011, 18:07
    pt nikoleta

    Si mama a crescut singura 3 copiii si i-a fost greu .. acum privesc inapoi si realizez cat de greu i-a fost ... dar ea nu a incercat sa intre intro relatie noua de teama pentru noi ...cine stie de ce om ar fi dat ... acum s-a recasatorit (noi suntem mari, la casa noastra) si e fericita...dar pacat de tot timpul acela pierdut ...

    1
    0

  • nikoleta pe 10 Mai 2011, 17:03
    durere

    sunt singura ,divortata cu 4 kopii stiu ca de acum viata mea de iubire s-a terminat ansa speram ca le voi oferi kopiilor un tata ce le va oferi totul sii va iubi din suflet

    6
    0

  • eva88 pe 1 Mai 2011, 09:16
    o data in viara

    Oricine o data in viata isi gaseste perechea, deci nu e bine ca tot timpul sa o cauti ca vine ea si asa

    2
    3

  • florin pe 6 Mar 2011, 04:13
    sa fim inpreuna vrei??

    am citit multe decepti pe aici cred ca ma numar si eu prin ele dar daca se intimpla sa gasesc pe cineva care a suferit sau mai sufera ,cred ca mi se potriveste mie ,,,suferinta este boala fara tratament ,antibioticul este sa te relacsezi si sa incerci sa o iei dela capat asa cum nici o strada nu are sfirsit asa si pt tine e acelasi ,,te rog contacteazama si nu vei regreta ,am nevoie de tine sincer ,,,astept,,pe id-ul floriobis

    5
    2

  • floriss pe 22 Feb 2011, 14:01
    ne-increderea

    imi doresc sa mai am incredere in cineva drag,am fost 9 ani casatorit si din pacate gelozia sia facut aparitia in mintea sotiei mele simnteam ca sunt stresat enorm de acesta si am ales despartirea nu-mi pare rau dar vreau sa spun oare exista si pt mine o persoana la care sa nu existe gelozie ??odata ce iubesti ,respecti datorezi egalitate ci nu diferenta ,dece intra si gelozia ? oricum daca exista o femeie care doreste sa ma cunoasca si sa putem continua fericiti sa dea un semn aici .....

    11
    0

  • penelopi pe 12 Feb 2011, 12:59
    aruncati o privire pliiz

    http://anunturi.evenimentul.ro/index.php?categ_id=46, ms mult.

    5
    2

  • Mada pe 10 Dec 2010, 18:23
    Singuratatea nu e acelasi lucru cu solitudinea

    Am citit cateva dintre comentariile postate aici. Exista multe femei singure, chiar si implicate intr-o relatie. Singuratatea nu este acelasi lucru cu solitudinea. Barbatii spun ca nu sunt singuri daca se intalnesc sau au cel putin in fiecare saptamana parte de sex. Ei se multumesc cu sex-ul, de fapt este cam esentialul dorintei lo in viata. Femeile sunt nefericite pentru ca vor altceva decat sex, vor o familie, vor copii, vor o casa, o masina si excursii si cine stie cate si mai cate. Eu sunt una dintre femeile care s-a hotarat acum ceva vreme sa vrea doar relatii fizice, fara implicare emotionala. Exact dupa tiparul asta functioneaza majoritatea barbatilor, restul sunt cu defect de fabricatie. Sa recunoastem, suntem diferiti din fabricatie, utilizam frecvent alta emisfera cerebrala. Chiar si asa, in dorinta de a gasi pe cineva cu care sa-mi reglez conturile in stil masculin, nu merge - multa vorba, putina actiune. Fetelor, barbatii au fost castrati emotional de catre femei. De ce? Pentru ca treptat noi ne-am transformat in cele puternice, care se descurca, nu mai avem nevoie de salvatori ceea ce ne face mai putin feminine. Suntem singure de teama, de teama noastra sau de teama lor. Ce importanta are? Esenta vietii nu sunt barbatii pentru femei si invers. Folositi timpul pe care il aveti disponibil ca sa investiti in voi insiva. Timpul trece si, mai mult, asteptarea cuiva face sa treaca timpul inutil. Va doresc o viata inteleapta.

    5
    2

  • Tim pe 27 Sep 2010, 17:42
    Eu, Tu si Noi 2

    Singuratatea ? Este valabila si ptr noi barbatii si asta o spun din experienta mea, am de toate dar nu pe EA acea care sa fie o fiinta iubita linga mine alaturi la bine si la rau, am trecut printr-un divort si sint fericit ca am scapat de un cosmar si fara copii, cred ca viata are multe de oferit si nu stim niciodata cind este clipa potrivita, dar stiu caci afara undeva este acea care mi-o doresc si caut de o viata, sincer o astept cu nerabdare. tx...

    7
    0

  • george240412 pe 4 Iun 2010, 04:27
    kysssssss

    rog taote fetele sa sune 0743760038

    2
    4

  • corina pe 22 Mar 2010, 13:57
    nimeni nu trebuie sa fie mai presus decat propria persoana

    In urma cu aproape 2 ani,am cunoscut un baiat,l prima vedere era baiatul perfect.Era de o alta nationaitate,si stiam ca nimeni nu o sa fie d acord cu relatia noastra,ai mei m-au prevenit,dar u iam ascultat.Am avut o relatie de un an si jumatate ascunsa,eram stresata,imi era frica sa nu afle nimeni.impreuna uitam totul,nu exista nimic,in fara de noi doi.M-am indragostit,dar la un moment dat dupa un an mi-am dat seama k ochii ii stau dupa altele,mia spus ca intretinuse relati sexuale cu una.de fapt lui i se pusese ,,pata^^pe mine,apoi......l-am iertat de foarte multe ori,nu am fost in stare sa-l parasesc,tot timpul se intorcea la mine.Am riscat prea mult pt el,si pt ca era slabiciunea mea a hotarat sa plec din tara ca sa-l uit,au trecut 4 luni de cand is plecata si tot ma mai gandesc la el.DAR am invatat ca respectul de sine e foarte important,

    4
    1

  • dana pe 17 Mar 2010, 09:42
    singuratatea in 2

    sunt casatorita de 16 ani.Din aceasta relatie,au dupa atata timp mi-am dat seama ca rezultat 2 copii.O fata care are varsta de 12 ani si un baiat care are 5ani.Toti acesti 16 ani ,am trait numai momente de greu si singuratate.Nu m-am simtit niciodata protejata,inteleasa,ajutata si nici macar iubita.Acum imi dau seama ca am lasat viata sa treaca pe langa mine. As vrea sa pot sa fac ceva ,dar ma gandesc la copii.Ce as putea sa fac,sunt confuza si foarte incurcata Cu el simt ca nu mai pot sa stau

    10
    1

  • ralu13 pe 8 Mar 2010, 22:53
    ....

    singura=tristete..nu imi place sa fiu singura.Acum 2 ani am avut o relatie stabila care s-a terminat ..De atunci incerc sa imi caut un prieten,dar nu gasesc..de ce ii asa de greu?nu inteleg..m-am saturat sa fiu singura..

    3
    2

  • mmm pe 5 Mar 2010, 20:36
    si din nou singura...

    is singura si pe o parte e si vina mea caci caut ceea ce nu exista si nu pot sa vad in oameni simpli ceea ce caut...de cate ori incerc sa ma apropii de o persoana caremi place il resping nustiu cei o frica sau ca nui persoana potrivita mie, sincer am obosit sa caut incep sa cedez si asa si viata isi pierde sensul nu vreau asta dar in colo inclina am 23 ani is frumoasa si nefericita...

    4
    1

  • raquel pe 5 Mar 2010, 02:41
    pt. ''nu conteaza''

    ori esti un barbat frustrat ca te-a parasit femeia pe care o voiai langa tine doar ca sa o domini ori esti una din femeile alea la care vin barbatii doar ca sa obtina ''ceva mai extravagant'' si ''mai aparte'' cum spui... cat despre ''renumele de curve'' cum zici ca sunt considerate (de catre barbati, bine-nteles) cele 90% din femei, pot sa-ti spun ca majoritatea barbatilor, cand nu mai reusesc sa domine o femeie, pt ca ea oboseste sa mai incerce sa faca ceva din relatia lor si pleaca; zic ca-i curva! si ca a stat cu el doar pt bani...sau alte minciuni, ca sa ascunda defapt badarania lor si cat de oribil s-au comportat in acea relatie...

    3
    1

  • eu si eu pe 16 Feb 2010, 12:25
    fara tine

    nu mai supor sunt singura si vreau sa fiu doar cu el....alt baiat nu mai vreau....iar acum dupa 3 ani ne.am despartit acum 7 luni si inca il iubesc enorm...mai vorbim pe mess si sa schimbat total....e roaznic nu mai suport......im vine sa strig ajutor...dar nimeni nu ma poate ajuta:((

    2
    1

  • caperucita pe 20 Ian 2010, 21:23
    singuratate

    "insingurare cine nu te stie sa nu te intalneasca niciodata" ascultati superba piesa a mirabelei dauer

    0
    0

  • marieta danciu pe 13 Dec 2009, 21:28
    singura

    am pierdut tot iar acum sunt singura,vreau sa fiu cu cineva mi-e teama,mai mult nu mai stiu sa tin pe cineva langa mine,pe cine vreau e departe si l-as vrea pe el dar nu se poate dar singuratatea ma doboara

    3
    0

  • Eu pe 15 Nov 2009, 18:58
    Pt "Nu conteaza"

    Invata intai sa scrii corect gramatical si apoi da-ne lectii.

    2
    2

  • Eu pe 15 Nov 2009, 18:54
    Pt "Nu conteaza"

    Invata intai sa scrii corect gramatical si apoi da-ne lectii.

    0
    2

  • NuConteaza pe 13 Nov 2009, 12:12
    haha

    citesc si ma amuz copios cum aratati cu degetu numai spre barbatu care va dezamagit, dar voi? a-ti fost perfecte? de cate ori l-ati refuzat in pat cand isi dorea atat de mult? de cate ori si-a dorit sa faca ceva aparte si nu va convenit? De cate ori va propus ceva mai extravagant si a-ti refuzat? hai sa fim seriosi, uitati-va in jur, in ziua de azi 90% din femeile tarii noastre sunt considerate curve, v-ati intrebat dc v-ati ales cu acest "renume"?

    1
    4

  • elena pe 5 Nov 2009, 14:28
    singuratate

    e urat sa fii singura , eu sunt divortata si am 2 copii pt care traiesc pt mine cred ca e tarziu am aproape 40 de ani care se cunosc pe chipul meu dar incerc sa merg mai departe desi o femeie fara iubirea unui barbat e ca o floare fara apa

    7
    1

  • iolanda pe 3 Nov 2009, 18:05
    si eu sunt singura, dar nu oricum, ci singura... cu Dumnezeu

    mi se pare impropriu sa spun "singura", pt ca am o viata asa de frumoasa, am tot de am nevoie si orice s-ar intampla, exista Dumnezeu. Si asta ma pune pe picioare. acum...exista si cealalta fata a lucrurilor: uneori simt ca ar trebui sa am si eu (ca toti ceilalti) pe cineva cu care sa/mi impart viata , sa ma impart pe mine. se intampla ca relatiile mi-au esuat, ca in urma lor am ramas cu o foarte proasta parere despre barbati, dar mai ales despre mine, care n-am stiut sa fac lucrurile intr-un anume fel(nu sa-i retin pe monstri langa mine, ci sa-i indepartez inainte sa/mi faca rau). si cam atat. astept, dar fara sa ma emotionez, momentul meu. daca el va fi. daca nu, si singuratatea e o optiune. si e doar o viata....incerc sa ma bucur de ea in farmecul ei plat, necautand neaparat senzatiile tari ale ciocnirii de caractere cu un cineva. toate bune!

    4
    3

  • ANDREEA pe 2 Nov 2009, 13:49
    pentru eugenix

    NU, in mod cert nu esti singura, esti doar ranita si dezamigita! Dar ranile acestea se vor vindeca si poate lua mai mult sau mai putin, dar un lucru e cert, se vor vindeca! Si, crede-ma te-ai fi simtit mult mai singura sa fii cu el, sa stii ca i-ai iertat asta si ai mereu indoiala ca poate repeta greseala. De asemenea, daca l-ai fi iertat, af fi insemnat ca poate face ce vrea din tine, ca e sigur de tine, ca te poate avea oricand, ca il iubesti, iar pentru barbati deja asta inseamna ca tb sa caute mister in alta parte, motiv pt care te-ar fi inselat din nou. Nu s-au terminat barbatii la el, nu e nici primul nici ultimul barbat din lume, clar nu te merita, so THE NEXT!

    1
    2

  • Mona pe 31 Oct 2009, 02:09
    Eu si cu mine

    Singura...pentru ca urasc barbatul roman actual care este sarac, egoist,slab, iubeste bautura si ar trai pe spinarea naivelor. Macar strainii stiu sa foloseasca apa, sapunul si parfumul.

    3
    2

  • GABRIELA pe 27 Oct 2009, 21:16
    SINGURICA

    SUNT SINGURA PENTRU CA MA PARASIT SOTU,NU MERITAM,IAM OFERIT TOTUL, ERAM IN STARE SAMI DAU SI VIATA PENTRU EL,IL IUBESC IN CONTINUARE,EL MA RESPINGE MEREU,AVEM O FETITA INPREUNA DE UN ANISOR SI INTREABA NUMAI DE EA,IAR EU SIMT NEVOIA SAI AUD VOCEA,CE MA FaC,SPUNETIMI,SUNT SINGURAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    6
    1

  • andradaroman pe 6 Sep 2009, 04:14
    De ce singura?

    De ce singura? Simplu, pentru ca merit doar singuratate! N-am stiut sa iau deciziile cele mai bune, la timpul potrivit... Acum nu regret, dar ma intreb: ce as putea face, pentru nu mai fi singura?

    2
    1

  • JustMeKmy pe 20 Aug 2009, 12:53
    nici`o graba

    is de acord cu Laura ca sa ramai prietena cu fostul iubit ... daca esti tanara si (inca) singura nu trebuie sa`ti pierzi speranta ca odata nu vei mai fi asa :) ... mai devreme sau mai tarziu singuratatea o sa fie de domeniul trecutului ... ^.^

    1
    3

  • laura pe 2 Iun 2009, 11:53
    singuratatea

    pt deea, sa stii ca cel mai bine e sa ramai prietena cu fostul iubit,daca v-ati despartit dupa 6 ani inseamna ca ai avut un motiv serios,inceraca sa iti gasesti pe altcineva care sa te iubeasca asa cum meriti nu e bine sa fii cu cineva doar pt a nu fi singura.

    0
    2

  • deea pe 1 Iun 2009, 21:54
    singura

    mam despartit de un barbat cu care am fost 6 ani ....lam iertat de multe ori ....pana la urma am zis gata apoi am cunoscut un barbat care imi zicea ca vrea o relatie serioasa am zis sa incerc a doua oara si am avut alta dezamagire ..acum sunt singura si sufar foarte mult pt ca il iubeam ...mi frica sa fac o depresie ...am inceput sa vb cu fostul iubit ...simt nevoia sa vb cu cineva ma simt bn cand vb la telefon cu el...va rog datimi un sfat ii bn ce fac .va multumesc

    3
    2

  • eugenix pe 26 Iul 2008, 12:59
    multumesc darniela

    darniela, au trecut cateva saptamani si imi e tot mai greu. lucrez impreuna cu el si ne vedem zilnic. e crunt de-a dreptul. am 26 de ani si il iubesc nespus. vorbim zilnic, vine la mine in birou si imi povesteste de activitatile lui....dar nimic mai mult. nu stiu cum sa-i dau de inteles ca mai vreau ceva fara sa par ca ma umilesc.

    2
    3

  • darniela pe 14 Iul 2008, 07:20
    pentru eugenix

    Eugenix, daca esti tanara(sub 50 de ani), ai sanse sa gasesti pe altcineva, sa mai fii fericita. Nu cred ca n-ai putut ierta, ci ca el n-a aratat destula parere de rau pentru ca te-a tradat. Ei considera ca e ceva normal s-o faca. Daca l-ai fi iertat in conditiile in care el n-a aratat destula parere de rau, ar fi avut in casnicie psihologia invingatorului, s-ar fi putut chiar lauda cu faptul ca te-a pastrat desi a avut o aventura. Si ar fi continuat cu aventurile. Iar tu te-ai fi simtit umilita, invinsa. Nu cred ca ai fi putut fi fericita sau ca nu te-ai fi simtit singura. Dar impaca-te cu el daca arata ca regreta enorm.

    3
    1

  • eugenix pe 13 Iul 2008, 18:03
    Sunt singura!

    Sunt singura si sufleteste devastata. Totul s-a spulberat intr-o clipa pt ca n-a putut sa refuze o tentatie iar eu nu am putut ierta. Oare eram mai putin singura daca-l iertam?

    4
    1

  • Cornelia pe 13 Iul 2008, 16:55
    De aia!

    Acum sunt singura,pentru ca asa vreau eu.Si ,pentru ca refuz sa mai cred toate telenovelismele si balivernele legate de iubire si barbatul ideal.

    2
    1

  • beautiful20 pe 8 Iul 2008, 20:31
    vreau sa vad partea plina a paharului

    colegele mele din liceu(cu exceptia a doua din ele)sunt casatorite demult;multe au si copii...iar eu sunt singura.am incercat insa sa ma conduc dupa o "filozofie"proprie:cat timp sunt singura,voi incerca sa ma bucur de avantajele pe care le ofera singuratatea si care imi fac placere(timp mai mult pentru hobby-uri,etc),iar cand voi avea pe cineva,ma voi bucura de ceea ce imi aduce relatia respectiva.cu alte cuvinte,incerc sa ma bucur de ce am,nu sa ma plang de ce nu am...cu siguranta,la momentul potrivit va aparea persoana potrivita:)

    6
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod