De ce ar trebui să o alegi pe femeia care te pune pe primul loc în viața ei

Ori de câte ori va trebui să ia o decizie, femeia care te pune pe primul loc în viața ei se va gândi cum te va influența alegerea ei. Nu va face nimic fără a se gândi mai întâi la sentimentele tale. Iată de ce nu ar trebui să lași o astfel de femeie să scape!

Femeia care te pune pe primul loc în viața ei poate fi alături de tine pentru totdeauna


Nu contează dacă este rândul ei să plătească și mai are puțini bani. Dacă femeia care te pune pe primul loc în viața ei vede că te uiți în meniu la un preparat mai scump, te va convinge să îl comanzi, deoarece este rândul ei să facă cinste.

Chiar și atunci când este supărată pe tine, te va trezi când alarma de la telefon nu se declanșează, astfel încât să nu întârzii la birou.
Îți va face și acel desert pe care știe că-l iubești, chiar dacă nu îl meriți.

Atunci când ești bolnav, va sta lângă tine cât timp mănânci supa pe care ți-a făcut-o. Înainte de a ieși din cameră, îți va da părul la o parte și te va săruta pe frunte. Nu îi va păsa că se poate îmbolnăvi și ea, atât timp cât ție îți este mai bine.

Atunci când veniți acasă după o zi obositoare și călduroasă, te va lăsa pe tine să faci duș primul. Și când vă relaxați pe canapea, uitându-vă la televizor, te va lăsa pe tine să alegi la ce să vă uitați.

Atunci când merge la cumpărături, va lua mâncarea pe care știe că o iubești, chiar dacă ei nu prea îi place.
Nici măcar nu trebuie să o rogi să facă asta. O să se gândească singură la aceste detalii.

Se poate să adoarmă repede, încercând să se odihnească pentru o zi lungă, dar va răspunde la telefon dacă o suni. Va sta de vorbă toată noaptea cu tine, până când te vei simți mai bine, chiar dacă înseamnă că va avea mai puțină energie în dimineața următoare.

Indiferent prin câte certuri treceți și oricât de tare o stresezi, ea te va iubi din toată inima, așa că nu o lăsa să se îndrăgostească de tine dacă nu o vei trata așa cum merită.
Pentru că o astfel de femeie merită tot ce poți da. Femeia care te pune pe primul loc în viața ei merită întreaga lume.
 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod