Cum să inviți o femeie în oraș, astfel încât să nu te refuze

S-ar putea să ai emoții atunci când trebuie să inviți o femeie în oraș, însă acesta este primul pas către crearea unei relații autentice. Cu toate că poate părea dificil, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți asigura succesul. Iată care sunt acestea!

Vrei să inviți o femeie în oraș, dar ți-e teamă că o să te refuze? Iată ce să faci


1. Fii atent la conversație


Instinctul tău poate fi un indicator puternic care să te ajute să-ți dai seama când poți muta relația din mediul virtual. Vorbiți de mai mult timp? Câteva conversații în mediul online te pot ajuta să îți dai seama dacă este momentul să inviți o femeie în oraș sau nu. Atunci când purtați conversații frecvent, poți afla multe despre persoana cealaltă. Dacă pare a fi blocată pe fostul prieten sau dacă unele răspunsuri ale sale nu te satisfac, probabil că nu e momentul potrivit.
Dar dacă pare interesată de persoana ta, șansele tale sunt destul de bune.

2. Vezi ce program are înainte de a sugera o activitate


Nu vrei să fii refuzat doar pentru că ai sugerat o activitate care nu pare pe gustul său. Imaginează-ți că o inviți la un film pe care nu vrea să-l vadă. Află dacă are timp mai întâi. Dacă este interesată, îți va oferi câteva detalii despre programul său și vă puteți suprapune o fereastră liberă. Ulterior, sugerează o activitate interesantă și pentru ea și puteți decide o altă întâlnire mai târziu.

3. Ia-ți notițe în minte cu privire la lucrurile pe care le-a menționat


Acesta este cel mai simplu mod prin care poți să inviți o femeie în oraș, având în vedere că ți-a oferit informații cu privire la lucrurile care o interesează. Iar dacă faci acest pas bine, va observa că ești și un bun ascultător.
În acest caz, îi poți sugera să mergeți într-un loc pe care l-a menționat anterior. 

4. Discută despre subiecte posibile pentru o întâlnire


S-ar putea să ți se pară că nu ai nicio idee cu privire la ce ar vrea să facă la o întâlnire. Discuțiile despre subiectele posibile pentru o întâlnire îți pot mări șansele. Vorbiți despre mâncare și filme. Poți afla mai multe despre ea și vei primi și câteva indicii cu privire la ce îi place să facă. Atunci când este interesată de un anumit subiect, poți folosi acest moment pentru a o invita în oraș.
Invit-o la restaurantul preferat sau la filmul pe care vrea să-l vadă la cinema.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod