Cum sa inchei o relatie cu demnitate

Cum să închei o relație cu demnitate

Despartire

Fii sinceră

Sinceritatea este calea cea mai scurtă și cea mai simplă către o viață de care vei fi pe deplin mulțumită. Este valabil și atunci când vrei să pui capăt unei relații. Nu inventa scuze care sunt departe de adevăr și nu găsi justificări care nu au nicio treabă cu realitatea. Spune adevărul și în acest fel fiecare dintre voi se va simți eliberat, iar relația voastră eșuată nu va atârna precum o experiență dureroasă, care v-a adus numai suferință.

Nu te juca cu sentimentele celuilalt

Este foarte important să-ți amintești că o despărțire este o experiență traumatizantă. Prin urmare, tratează cu seriozitate sentimentele celui căruia ai de gând să îi spui adio.
Nu îi da speranțe dacă tu știi că nu mai există cale de întors. Este suficient să încerci să te pui în pielea celui pe care îl părăsești pentru a înțelege cum se simte. De asemenea, nu trata cu superficialitate sentimentele sale.

Fii fermă

La polul opus față de situația prezentată mai sus este comportamentul mult prea empatic și amabil. Atunci când ești deosebit de atentă la toate reacțiile și emoțiile celui de care vrei să te desparți riști să transmiți un mesaj greșit.
Este posibil să îi dai speranțe false și să îl face să creadă că sunt șanse să te răzgândești și să renunți la decizia pe care ai luat-o, chiar dacă din punctul tău de vedere nu mai există nicio șansă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod