Cum să îl faci să se îndrăgostească profund de tine

Pentru a-i inspira devotamentul total, trebuie să eviți căile greșite pe care le folosesc cele mai multe femei, pentru că au impresia că funcționează pentru a primi dragostea, dar nu fac decât să îndepărteze bărbații.
Aceste modalități împiedică bărbații să se conecteze cu tine la un nivel profund și emoțional, astfel că relațiile ajung să fie temporare sau să nu aibă loc. Dacă vrei să îi inspiri afecțiunea și devotamentul, dar și să îl faci să se îndrăgostească de tine, iată ce ar trebui să știi!

Care este modul sigur prin care îl faci să se îndrăgostească de tine?

Drumul greșit nr. 1: drumul logic

Ieși în evidență în timpul unei discuții și aveți multe lucruri în comun. Impresionezi un bărbat și îl faci să se bucure de compania ta, dar s-ar putea să te simți dezamăgită să afli că nu simte nicio chimie între voi. Asta pentru că, în momentul în care încerci să te conectezi cu un bărbat prin mintea sa, nu simte nimic.
Îi place să fie în prezența ta, dar nu este atins de tine într-un sens profund și emoțional. Nu simte nicio conexiune. Nu simte că își va pierde capul și că se va îndrăgosti de tine.

Drumul greșit nr. 2: drumul fizic

În ciuda a ceea ce cred multe femei, bărbații nu se atașează prin relații intime, chiar dacă sunt incredibile. Probabil că ai auzit de nenumărate ori că o femeie care este perfectă în dormitor poate să aibă orice bărbat. Însă nu este adevărat. Aceasta este doar o mică parte a întregii imagini pentru bărbați. Vei avea doar un amant, nu un partener, nu un iubit. Vei ajunge, de asemenea, să suferi, deoarece te vei atașa și nu își va dori nimic de durată cu tine.

Drumul greșit nr. 3: drumul spiritual

Multe femei care pun preț pe credințele lor spirituale își doresc să fie cu un bărbat cu care să poată împărtăși valorile, interesul spiritual și angajamentul. Este ușor să confunzi prietenia care poate apărea între doi oameni care cred în același lucru și cărora le pasă de aceleași lucruri cu o legătură emoțională și pasională.
Cu toate acestea, nu ajungi să ai decât o prietenie. O să le spună tuturor ce femeie grozavă ești, dar nu te va visa noaptea și nu va vrea să te țină în brațe.

Drumul corect: drumul către inima sa

Pentru a te conecta cu inima unui bărbat, astfel încât să simtă că vrea să fie cu tine, să te adore așa cum meriți, trebuie să îți simți mai întâi inima ta. Odată ce îți va simți sufletul, își va deschide inima, creând o coneziune puternică, ce începe cu exprimarea sentimentelor voastre și cu posibilitatea de a te simți în largul tău.

Multe femei sunt de părere că bărbaților nu le plac sentimentele. Dar adevărul este că aceștia iubesc emoțiile și sentimentele. Tânjesc după o femeie care să îi poată ajuta să își exprime propriile sentimente și să le permită să devină ei înșiși.
Dacă nu ești conectată cu sentimentele tale, niciun bărbat nu se va simți în siguranță să le exprime pe ale sale. 

Trucul constă în a învăța cum să îți exprimi sentimentele, cu acele cuvinte care îl vor atrage. Modul obișnuit în care ne exprimăm sentimentele pare critic, forțat sau neautentic pentru bărbați și nu se pot conecta cu inima lor.

Dacă îi arăți că ești conectată cu inima lui și îți exprimi sentimentele fără teamă și până la capăt, se va simți în siguranță în preajma ta. Această conexiune este mai ușoară decât ai crede, mult mai ușoară decât gestionarea și analizarea a ceea ce ai făcut pentru a obține dragoste și afecțiune. De fapt, dragostea nu ar trebui să aibă nevoie de muncă.
Ar putea fi fără efort. Tot ceea ce trebuie să faci este să schimbi cuvintele și limbajul corpului tău.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod