Cum să îl faci să regrete că te-a înșelat și să îl determini să nu mai calce strâmb vreodată

Bănuiești că bărbatul tău te înșală sau poate chiar ai aflat că ți-a fost infidel? Iureșul de emoții pe care îl simți te ia pe sus și adesea izbucnești în reproșuri amare, iei decizii radicale și tot ce-ți dorești este să-l pedepsești.
Dar ce rezolvi cu o astfel de atitudine? Dacă nu te-a înșelat încă se va simți jignit și îndreptățit să-ți aducă la rândul său reproșuri și învinuiri. Ba, mai mult decât atât, există riscul să-i dai apă la moară și să decidă că, dacă oricum îl bănuiești, măcar să ai un motiv întemeiat. Or, nu vrei să-l împingi chiar tu în tentație, nu este așa?

Pe de altă parte, dacă te înșală deja, o atitudine acuzatoare îl va face să bată în retragere la început, să-și ascundă infidelitatea, să nege cu vehemență ce-i spui.
Poate se va simți vinovat și nu va mai recidiva, dar ce te faci dacă decide să te mintă și să te înșele în continuare?

Dacă nu știi cum să procedezi, descoperă câteva sfaturi utile, care te vor ajuta să-l aduci pe partenerul tău nestatornic pe drumul cel bun și să-l faci să se rușineze de faptele sale.

Deschide calea comunicării cu partenerul tău


Înainte să te lansezi în acuzații și ultimatumuri, este bine să-ți analizezi clar propriile decizii. Dacă te hotărăști să-l părăsești pe partener pentru că te-a înșelat, nu are rost să-ți mai risipești energia cu reproșuri.
Dacă vrei, însă, să continui relația, este important să comunici cu iubitul tău. Află care sunt motivele pentru care te-a înșelat, pentru că în funcție de ele vei gândi ce strategie să adopți în continuare. Vezi dacă se simte neglijat, dacă are nevoi care nu-i sunt satisfăcute sau dacă a fost doar un impuls de moment, pe care îl regretă deja.

Discută despre cum vede el viitorul, urmărește-i reacțiile și observă care sunt intențiile sale. În funcție de tot ceea ce vorbiți împreună și de ce observi la el, poți trage niște concluzii și decide dacă rămâi cu el sau te retragi din relație.
Dacă își dorește să fie în continuare cu tine, modul tău sincer de a pune problema și de a căuta soluții îl va face să regrete că te-a înșelat. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod