Cum îți dai seama că ești îndrăgostită cu adevărat

Pare simplu la prima vedere, dar poate fi mai greu decât îți închipui. Cum îți dai seama că ești îndrăgostită cu adevărat?
Se da urmatorul scenariu: ai cunoscut un barbat carismatic si acum sunteti la inceput de relatie romantica. Iti dai seama ca te gandesti la el ceva mai des decat o faceai inainte si, mai mult, simti fluturi in stomac doar la ideea ca urmeaza sa va intalniti.

Oare asta inseamna ca esti indragostita? Sau este doar un entuziasm de inceput prin care trece fiecare relatie? Uneori poate fi dificil sa iti dai seama daca esti cu adevarat indragostita sau nu.

CE INSEAMNA SA FII INDRAGOSTIT?


A fi indragostita inseamna sa te bucuri pentru fericirea partenerului tau, sa-l admiri pentru persoana care este, sa iti doresti sa te afli in preajma lui si in acelasi timp sa fii o persoana mai buna alaturi de el.
Cand esti indragostita, relatia depaseste simpla atractie fizica. Cand esti indragostita, esti determinata sa fii plina de compasiune, generozitate si grija fata de partener.

CUM ITI DAI SEAMA CA ESTI INDRAGOSTITA CU ADEVARAT


Buna intrebare. Ca sa iti raspunzi singura, vezi daca te regasesti in oricare dintre urmatoarele scenarii:

Ai incetat sa te mai gandesti la fostul. De fapt, nici nu-ti amintesti ultima data cand te-ai gandit la el.

Esti mai fericita atunci cand vine vorba de treburile casnice.
Spalatul vaselor era o povara inainte, nu? Dar nu si acum, cand ai un partener de care esti fascinata si iti mai da si o mana de ajutor.

Ati inceput sa va faceti planuri de viitor impreuna. Inainte, planificarea intalnirilor nu depasea o saptamana. Acum, vorbesti despre a vedea impreuna cum frunzele isi schimba culorile toamna – si este abia iulie.

Esti dispusa sa faceti multe lucruri impreuna. Da, ai mai fost la gradina zoologica de 20 de ori inainte. Dar nu cu partenerul actual si stii deja ca o sa fie o experienta minunata (pentru ca esti cu el).
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod