Cum identifici o relație care nu este bună pentru tine?


Reacția lui face ca femeia să își dorească să îl apropie mai mult de ea, ea se întreabă insistent cu ce a greșit, ce poate face să repare lucrurile pentru ca el să o dorească din nou așa cum se întâmpla doar cu ceva timp în urmă. Doar că, nimic din ceea ce spune sau face ea nu mai funcționează. Bărbatul este de neclintit, de neînduplecat.

Femeia s-a avântat în această relație, sedusă de efectul puternic pe care l-a avut asupra bărbatului, și-a pus toată încrederea și așteptările în el înainte să realizeze că el nu este capabil de intimitate și comuniune.

"Fii atentă dacă EL este un bărbat special înainte să îi oferi inima pe tavă. Întreabă-te dacă el este ceea ce vrei și ai nevoie înainte să îi oferi corpul".

Cum identifici o relație care nu este bună pentru tine?

- Nu te baza pe faptul că știi să citești oamenii în general. Fă un efort special să cunoști acest bărbat. Încearcă să afli cât mai multe detalii despre el, fără să îl supui la un șir lung de interviuri.

- Observația este cheia. Fii atentă la cum te simți în preajma lui, cum se poartă cu cei din jur, ce îți povestește despre fostele relații.

- Întotdeauna fii atentă la detaliile care nu se potrivesc în descrierile lui.
Dacă aceeași situație se nuanțează sau se schimbă de la o zi la alta.

- Cum te tratează când e supărat sau furios? Cum te tratează când nu se află în zona de confort? Se poartă diferit cu tine în public față de intimitate?

- Te ascultă sau vrea să aibă mereu dreptate și se asigură că ești conștientă de cât de norocoasă ești doar pentru că el te adoră?

- Ce îți spune intuiția? Acel sentiment sau voce interioară care parcă încearcă să te avertizeze că ceva este în neregulă indiferent de cât de îndrăgostită ai fi.

Eu cred și afirm cu tărie că nicio femeie nu ar trebui să accepte o relație care nu o împlinește, în care nu se simte apreciată și în care nu se dezvoltă. Dar mai cred că este de datoria noastră, a femeilor, să fim informate și să cunoaștem cum funcționează bărbații și relațiile. Și mai trebuie să ne cunoaștem foarte bine pe noi ca să știm ce vrem și mai ales ce avem nevoie de la un partener de drum lung și frumos.

Dacă vrei să oprești cercul vicios al relațiilor eșuate, stiu cum poți face asta. Lucrând împreună vei vedea că este simplu și plăcut în același timp. Doar să vrei!

Lasă-ți feminitatea să strălucească,
Violeta

Mai multe articole de acelaşi autor pe academiadefeminitate.ro     

violeta-mois
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 17 Mai 2015, 12:41
    interesant

    un articol foarte bun! bine punctat!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod