Ce vor barbatii?

De unde sa stii exact ce vrea un barbat? Sunt detalii pe care nu poti sa le intrebi direct. Cu discretie, dar si cu indrazneala, am intrebat cativa barbati. Iata comentariile si raspunsurile lor.
De unde sa stii exact ce vrea un barbat? Sunt detalii pe care nu poti sa le intrebi direct. Cu discretie, dar si cu indrazneala, am intrebat cativa barbati. Iata comentariile si raspunsurile lor.
 

Imi place tot ceea ce este simplu!

"Ce astept eu de la o femeie? Sa faca tot ceea ce face, cu si din placere. Este dezarmant pentru mine sa simt, sa ghicesc, sa intuiesc ca nu ii place ceea ce se intampla sub patura! Indiferent de context, o partida de sex trebuie sa fie ceva natural, simplu. Detest presiunea, oricare ar fi ea. Si mai cred ca nu functioneaza artificialul, pentru ca sexul la comanda, pe bani sau pentru a rezulta un beneficiu, este o porcarie. Cred ca o femeie si un barbat se pot iubi in foarte multe feluri. Beneficii aduce tandretea primita si daruita, mult umor, care este mereu solutia optima pentru toate momentele delicate!”, este parerea lui Cristian de 32 de ani, necasatorit.
 

Sexul tine de preliminarii!

“Sunt convins ca o partida buna de sex este stabilita de calitatea preludiului. Este un detaliu foarte important, care place femeilor, dar care aduce mari satisfactii barbatilor. Eu chiar spun, totul tine de preliminarii. Insa nu cred ca trebuie sa dureze o ora, pentru ca voi deveni foarte… calm! Dar 15-20 de minute este perfect si se poate”, afirma Andrei, 30 de ani, necasatorit.
 

Impreuna!

“Relatia fizica dintre o femeie si un barbat este ca un meci de fotbal, unde tu esti jucator intr-o echipa. Ideea este ca femeia si barbatul trebuie sa functioneze ca o echipa, pentru ca <jocul> se mearga. Si intr-o echipa sunt niste reguli pe care <jucatorii> trebuie sa le respecte. Regula mea este: impartaseste si ai rabdare! Tin foarte mult ca iubita mea sa ajunga la orgasm inaintea mea. Este regula care ma face un barbat foarte dorit! Cred ca femeile au un simt special, care sesizeaza aceasta capacitate a barbatilor… Nu este insa foarte usor!”, comenteaza Valentin, de 35 de ani, necasatorit.
 

Imi place sa-mi surprind partenera!

“Din punctul meu de vedere, sexul este o chestiune care tine de miscare si activitate! Spontaneitatea, sinceritatea si capacitatea de a surprinde! Apreciez foarte tare la o femeie capacitatea de a se reinventa, de a surprinde, de a cuceri, in mod permanenet, dar fara efort. La randul meu ma straduiesc sa ma ridic la standardele pe care le cere partenera mea. Chestiunea presupune un anume fel de complicitate intre parteneri, care tine de inteligenta acestora, si care are meritul de a mentine intensitatea pasiunii. Este complicat, este greu, dar efortul merita cu prisosinta. Nu imi place pasivitatea, indiferenta, indiferent de forma in care se manifesta. Si o precizare in plus. Uneori, indiferenta dintre parteneri este mascata in dorinta de a respecta intimitatea celuilalt. Granita este foarte fina, iar riscurile majore!”, isi explica dorintele Matei, de 40 de ani, casatorit de 10 ani, tatal a doi baieti.
 

O reteta secreta

“Relatia dintre o femeie si un barbat presupune, din punctul meu de vedere, entuziasm. Entuziasmul este prezent in primele luni, in primii ani, in cazurile fericite, mai departe este ceva care trebuie sa vina cu intentie si printr-un efort constant. Astept de la o femeie: feminitate, spontaneitate, capacitatea de a evita tiparele, sabloane. Urasc programul – facem sex sambata seara sau din doua in doua zile sau dupa ce venim de la un chef. Oribil. Sexul presupune imaginatie. Cred ca daca nu ai imaginatie, nu poti spune ca ai cu adevarat o viata sexulata implinita!
Am si o reteta: ia un pahar inalt si pune: doua doze de surpriza, doua doze de neglijenta, o doza de generozitate, doua doze de fantezie, o doza de complicitate, plus suc de fructul pasiunii, cat cuprinde. Se amesteca si se serveste rece sau cald!”, ne dezvaluie Alexandru, de 35 de ani, casatorit de doar trei ani. Alexandru a mai marturisit ca isi iubeste cu pasiune sotia.

Acestea sunt dorintele barbatilor? Care crezi ca sunt dorintele barbatului tau?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mos craciun pe 11 Feb 2010, 16:28
    Ce vrem noi?...

    o data imi doresc sa ma lase sa o naucesc cu imaginatia mea, altadata simt ca vreau sa fiu dat pe spate de initiativa ei. S-a intamplat doar de 2-3 ori in 4 ani. Mi-ar placea sa fie mai deschisa; cred ca mi se poate imputa si mie o parte din vina, dar Dumnezeu mi-e martor ca am incercat. Nu renunt, o voi face sa se deschida ca o floare, spre deliciul amandurora.

    0
    0

  • Andra pe 14 Ian 2010, 12:45
    Ce vor barbatii?...

    Eu cred ca cel mai important lucru este sa existe intelegere intre cei doi parteneri pentru ca relatia sa dureze,daca nu te intelegi bine cu persoana iubita,degeaba incerci sa te reinventezi ca sa-i atragi atentia,daca el nu te iubeste deloc.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod