Regrete

Ce semnifică regretele de după despărțire

Indiferent de cine a inițiat despărțirea, de cât de scurtă sau lungă a fost relația, de motivul despărțirii, terminarea unei relații ne poate lăsa confuzi. Știi ce semnifică regretele de după despărțire?

Ce indică regretele de după despărțire?


V-ați despărțit prea curând

Relațiile implică muncă. Multă muncă în unele cazuri. Oricine care nu este conștient de acest lucru înseamnă că nu a fost într-o relație mai lungă de două luni sau încearcă să păstreze o impresie bună în fața prietenilor. Doar pentru că ești o persoană minunată, nu înseamnă că nu vor exista suișuri și coborâșuri. Și dezacorduri. Dacă de fiecare dată când nu vă înțelegeți, încheiați relația, probabil că veți regreta.
Fiecare relație are conflicte care trebuie rezolvate. Dacă v-ați despărțit pentru că nu i-ați dat suficient timp relației, probabil că v-ați despărțit prea curând.

Ai nevoie de o încheiere

Nu permite nimănui să râdă de tine pentru că vrei o încheiere care să te satisfacă. Acesta este modul în care poți obține răspunsuri la întrebările pe care le ai, poți clarifica relația și perspectivele diferite de care ai nevoie pentru a te vindeca și pentru a continua. Câteodată, regretăm că ne despărțim de o persoană, deoarece încheierea nu are loc cu adevărat.
Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care persoana cu care erai în relație se desparte de tine printr-un mesaj sau telefon. Dacă nu îți poți exprima sentimentele, va rămâne o parte din tine care își va dori întotdeauna să rezolve această problemă.

Ești singură

Fii sinceră cu tine. Ai fost într-o relație pentru că a fost cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată? Sau ai preferat să fii cu persoana respectivă pentru că nu voiai să fii singură? Unele persoane rămân în relații mai mult decât ar trebui, doar pentru că le este frică de singurătate.
Însă nu e nimic mai rău decât să fii într-o relație care nu îți satisface nevoile sau în care ești tratată fără respect.

Trebuie să îți ceri scuze


Mândria a ucis o grămadă de relații. O mare parte a motivului se datorează faptului că unul sau ambii oameni fac o greșeală, intenționat sau accidental, și refuză să admită sau să-și ceară scuze. Dacă acest lucru te face să te simți inconfortabil, poate că la tine este problema. Dacă știi că trebuie să îți ceri scuze și refuzi să faci acest lucru, spui că orgoliul tău este mai important pentru tine decât relația.
Și cine ar vrea să fie cu o astfel de persoană?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod