Cuplu de indragostiti

Ce să nu faci la prima întâlnire dacă vrei să-l mai vezi vreodată

Barbat care se uita cu admiratie dupa o femeie frumoasa

4. Ascultă-l cu atenţie!


În ciuda emoţiilor care poate te copleşesc este foarte important să te concentrezi asupra discuţiei pe care o ai cu partenerul tău la prima întâlnire. Doar aşa vei putea să stabileşti o legătură cu el şi să faceţi conversaţie despre lucrurile care vă fac plăcere amândurora. Atunci când te gândeşti prea mult la faptul că poate nu-ţi stă bine părul sau că nu ai ales vestimentaţia potrivită, atenţia ta va fi distrasă de la conversaţie, iar celălalt va observa şi va percepe acest lucru într-un anumit fel.



5. Nu deschide subiecte legate de politică!


Aceste subiecte nu sunt deloc sexy la prima întâlnire şi pot să distrugă toată atmosfera, cu atât mai mult cu cât este foarte posibil să aveţi păreri total diferite.


6. Nu deschide subiecte legate de sex!


La fel ca subiectele legate de politică, nici conversaţiile despre gusturile tale în materie de sex nu sunt deloc recomandate la prima întâlnire. Discuţiile despre sex nu sunt potrivite la prima întâlnire, deoarece nu cunoşti deloc persoana de lângă tine şi nu ştii cum poate să le interpreteze, fie ele chiar şi glume nevinovate.
Păstrează aceste discuţii pentru mai târziu, dacă va fi nevoie!


7. Nu consuma mai mult alcool decât e cazul!


Alcoolul poate să fie de ajutor atunci când emoţiile sunt foarte mari şi poate să te detensioneze la prima întâlnire. Însă, este important să îţi cunoşti limitele. Consumă o băutură care-ţi place pentru a te relaxa puţin, însă limitează-te la ea pentru a nu face o impresie greşită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod