Ce să faci dacă nu îți place inelul de logodnă

Ai găsit partenerul visurilor tale, iar acesta te-a cerut în căsătorie. S-a așezat în genunchi, însă inelul de logodnă nu este absolut deloc pe gustul tău. Ce e de făcut?
Cum să procedezi dacă nu îți place inelul de logodnă?

1. Calmează-te


Când primești un inel de logodnă pe care îl urăști, fie că este vorba de finisaj, piatră, formă sau aspectul general al inelului, poate fi ușor să intri în panică. Vrei să îi arăți partenerului tău cât de fericită și încântată ești de logodnă și cât de mult îl iubeși, fără să renunți la faptul că nu-ți place inelul pe care tocmai l-ai pus pe deget. Iar dacă primești un inel care nu îți place, s-ar putea să te întrebi și cum crede partenerul tău că ar putea să îți placă.
Incapacitatea partenerului tău de a îți nimeri gusturile nu vă definește relația.

2. Conștientizează părțile bune


Atunci când evaluezi un inel care nu îți place, s-ar putea să fie mai ușor să identifici părțile inelului care îți plac. Apreciază faptul că este făcut din aur alb sau că are pietrele prețioase care îți plac cel mai mult. Poate că aceste lucruri te vor ajuta să îți placă mai mult sau poți începe o conversație cu partenerul tău cu privire la lucrurile pe care ți-ai dori să le schmbi.
Cu siguranță există ceva care îți place ceva la inelul tău, nu te lăsa deprimată de părțile care nu îți plac.

3. Discută cu partenerul tău


Aceasta probabil că este cea mai dificilă parte. Dacă ți se pare că nu poți purta absolut deloc inelul de logodnă pe care l-ai primit, ar trebui să porți o discuție cu partenerul tău, în legătură cu felul în care te simți. În această conversație, sinceritatea reprezintă cea mai bună practică. Concentrează-te pe aprecierea lucrurilor pe care le reprezintă inelul acela atunci când vorbiți.
Apoi, spune-i partenerului tău ce ți-ar plăcea cu adevărat. Dacă nu este atașat de inelul acela sau dacă l-a ales încercând să ghicească ce ți-ar plăcea, s-ar putea să fie deschis pentru o discuție în care îi poți spune gândurile tale. Specialiștii recomandă să fii mai gentilă atunci când este vorba despre un inel al cărui design l-a ales partenerul sau a fost moștenire de familie. Același principiu se aplică și în cazul în care partenerul este foarte mândru de alegerea sa, deoarece nu ai vrea să-i rănești sentimentele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod