Ai fost rănită în dragoste? Iată ce să faci!

Este destul de greu să te mai concentrezi la orice atunci când ai fost rănită în dragoste și te tot întrebi ce a funcționat prost. De ce a plecat? De ce nu mai este interesat? Vă veți împăca? Aveai impresia că sunteți suflete pereche. Pentru unele persoane, este mai ușor să treacă mai departe, pe când alți oameni simt că trebuie să o ia de la început. Există câteva lucruri care te ajută să-ți revii mai repede dacă ai fost rănită în dragoste. Iată despre ce este vorba!
Ce poți să faci dacă ai fost rănită în dragoste?

1. Fă o alegere


Fugi de durere sau împacă-te cu gândul că durerea face parte din viața ta. Este recomandat să conștientizezi durerea pe care o simți și să nu îți distragi atenția prin alte mijloace, adică muncă excesivă, abuz de substanțe, o nouă relație sau orice alt lucru care îți ocupă mintea. Ridică-te la înălțimea provocării și ocupă-te de ea. Acest lucru îți va permite să te eliberezi de durere într-o anumită perioadă de timp și să nu rămâi cu aceasta pentru toată viața.

2. Nu există loc de vină în viața ta care merge mai departe


Dacă ai făcut o greșeală în trecut, este normal să te simți vinovată în acel moment. Poate că îți dorești să extinzi scuzele în funcție de situație.
Dar vinovăția constantă nu îți face deloc bine. Încearcă să scapi de ea, să te gândești ce ai putea să repari în viața ta pentru a nu mai repeta greșelile din trecut și, în plus, pentru a deveni o persoană mai bună.

3. Nu fi dură cu tine în procesul de vindecare


Recunoaște-ți emoțiile. Suprimarea sentimentelor tale este automată și va ieși altfel decât vrei. Este ciudat și inconfortabil, însă toate aceste sentimente îți permit să te simți ca o ființă umană. Este normal.
Nu te stânjeni că te simți astfel.

4. Vorbește, scrie, dansează, desenează și creează


Dacă ai o pasiune care te face să uiți de noțiunea timpului, atunci este folositoare în timpul vindecării după ce ai fost rănită în dragoste. Indiferent care este pasiunea ta, profită de ea în aceste momente de dezechilibru din viața ta.

5. Schimbă-ți stilul de a gândi


Mintea noastră ne poate ajuta să mergem înainte sau să rămânem într-o stare de teamă, tristețe și regret. Este foarte ușor să rămâi rănită și supărată, dar nu te ajută acest stil de a gândi.
Alege o atitudine care te înalță.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod