Ai fost femeia vieții lui și te-a pierdut! 11 semne că i-ai frânt inima în milioane de bucăți

Ai fost femeia vieții lui și te-a pierdut! 11 semne că i-ai frânt inima în milioane de bucăți

divahairro
Nu numai femeile suferă atunci când sunt părăsite. Un bărbat poate fi rănit atât de tare când se încheie o relație, încât să nu-și mai revină multă vreme.
Niciun bărbat care iubește cu adevărat o femeie nu va trece ușor peste o despărțire. Pe lângă faptul că mândria sa va fi rănită, dezamăgirea și suferința îl vor urmări multă vreme.

Sunt bărbați care pot rămâne ani de zile obsedați de o femeie, pentru că au rămas cu inima frântă după ce au fost părăsiți sau s-au separat de ea. Chiar dacă nu-și dau seama, înfățișarea și comportamentul lor arată că nu au trecut peste ruptura care i-a traumatizat.

Așa că, dacă te-ai despărțit de un bărbat și vrei să știi cum se simte, vei găsi destule indicii care să-ți arate dacă te păstrează încă în inima lui.
Iată care sunt cele mai clare semne că l-ai lăsat cu inima frântă.

Refuză să te mai vadă


Dacă evită orice loc în care ai putea să apari și tu, chiar și prietenii comuni, înseamnă că nu suportă să te mai vadă. Nu pentru că nu s-ar gândi non-stop la tine, dar vederea ta îi provocă o suferință prea mare.

Te imploră să te întorci


Dacă te sună disperat sau te imploră să te întorci la el, înseamnă că are inima complet frântă. Nu poate trece peste despărțirea voastră și nu este nimic să-l consoleze.

Se poartă rece cu tine


Atunci când îi spui decizia ta de a vă despărți sau dacă vă mai întâlniți ulterior, se poartă rece cu tine și vrea să pară neafectat? Dacă te gândești că nu-i pasă, mai mult ca sigur greșești.
Procedează așa ca să se protejeze, fiindcă nu vrea să vezi cât de tare suferă. Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod