8 semne care te ajută să-ți dai seama că te iubește, chiar dacă nu ți-a spus-o

"Te iubesc" pot fi cele mai grele cuvinte de obţinut de la un bărbat. Nu este întotdeauna vina lui, cei mai mulţi bărbaţi sunt învăţaţi de mici să-şi ignore partea sentimentală, pentru a se conforma cât mai bine stereotipului masculin. Iată 8 semne care te ajută să-ţi dai seama că te iubeşte, chiar dacă nu ţi-a spus-o. Astfel, nu vei ajunge să-l părăseşti doar pentru că nu ştie să ţi-o spună atunci când îţi doreşti să auzi cele două cuvinte.

"Te iubesc" pot fi cele mai grele cuvinte de obţinut de la un bărbat. Nu este întotdeauna vina lui, cei mai mulţi bărbaţi sunt învăţaţi de mici să-şi ignore partea sentimentală, pentru a se conforma cât mai bine stereotipului masculin.

Iată 8 semne care te ajută să-ţi dai seama că te iubeşte, chiar dacă nu ţi-a spus-o. Astfel, nu vei ajunge să-l părăseşti doar pentru că nu ştie să ţi-o spună atunci când îţi doreşti să auzi cele două cuvinte.

Începe să discute despre "noi"

Atunci când începe să folosească pronumele "noi" în discuţii cu tine şi cu prietenii lui, este clar că ţine la tine suficient de mult încât să ţină cont de părerea şi planurile tale.

Acest semn nu este însă suficient pentru a ajunge la concluzia că te iubeşte. Este însă un indiciu util atunci când este însoţit de mai multe dintre următoarele semne.

Este fericit când este cu tine

Dacă îl faci să zâmbească şi atunci când a avut o zi foarte proastă şi simpla ta prezenţă îl face să se simtă mai bine, probabil te iubeşte, doar că nu s-a hotărât încă să ţi-o spună. Bărbaţii îndrăgostiţi sunt mai dispuşi să renunţe la somn sau la plăcerile personale pentru a petrece cât mai mult timp cu femeia care i-a cucerit.

Te ascultă cu adevărat

Poţi să ştii că te ascultă atunci când ţine minte ce i-ai spus şi ia decizii bazate pe nevoile şi dorinţele tale.
Când nu uită niciun detaliu important despre problemele tale şi încearcă să te ajute oferindu-ţi soluţii şi fiind afectat de stările tale proaste, poţi începe să consideri că te iubeşte.

Îţi face griji pentru tine

Nu te lasă să pleci îmbracată prea subţire pentru vremea de afară sau îţi pregăteşte un sandviş pentru ca ştie că mănânci prostii la serviciu dacâ nu ai o gustare de acasă? Grijile partenerului pentru tine sunt un indiciu important că te iubeşte, doar că nu ştie cum să ţi-o spună încă.

Apropiaţii lui te respectă

Un bărbat îndrăgostit nu permite glume proaste din partea prietenilor sau a rudelor la adresa ta.
Dacă toţi apropiaţii lui te respectă şi îţi oferă amabilitate, poţi fi sigură că a avut grijă să le explice cât de importantă eşti pentru el.

Îţi cere în mod frecvent părerea

Există mulţi bărbaţi care te pot iubi încercând să te domine şi să te controleze, dar şi mai mulţi care îţi apreciază tot mai mult părerea odată ce s-au îndrăgostit. Un bărbat care îţi cere sfaturi cu privire la lucrurile importante din viaţa lui nu este numai un bărbat care te iubeşte, ci şi unul care te respectă.

Devine interesat de lucrurile importante pentru tine

Ştie să-ţi cumpere cadourile pe care ţi le doreşti şi pare tot mai interesat de hobby-urile şi interesele tale.
Un bărbat care te iubeşte şi merită iubirea ta va încerca să devină interesat de lucrurile importante pentru tine.

Îşi planifică viitorul alături de tine

A pomenit ceva pană acum de o vacanţă de Revelion sau chiar de o călătorie în doi anul viitor? Dacă a deschis subiectul "Câţi copii vrei?" atunci cu siguranţă te iubeşte şi vrea să afle dacă îşi poate planifica viitorul alături de tine.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sabina pe 27 Oct 2012, 21:50
    sooper

    sooper tare....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod