8 lucruri care pot ucide o relatie

Cand un cuplu se desparte, in general cei din jur presupun de ce s-a ajuns aici. Fie ca ghicesc sau nu, motivele unei despartiri nu variaza prea mult. Iata care sunt cele mai frecvente...
Cand un cuplu se desparte, in general cei din jur presupun de ce s-a ajuns aici. Fie ca ghicesc sau nu, motivele unei despartiri nu variaza prea mult. Iata care sunt cele mai frecvente cauze care pot duce la destramarea unei relatii.

1. Minciunile


Indiferent cat sunt de sinceri unul cu celalalt, partenerii isi au micile secrete. Asta nu inseamna insa ca se mint reciproc. Nu e un lucru rau sa ii ascunzi iubitului cate ceva din trecutul tau sau sa "uiti" sa ii mentionezi ca ti-ai cumparat o pereche de cercei. Asta in cazul in care aceste informatii nu afecteaza bugetul sau relatia voastra. Totusi, atunci cand minciunile devin o obisnuinta sau sunt ascunse lucruri importante, o relatie nu poate dura mult timp. Asta pentru ca partenerul mintit va afla mai devreme sau mai tarziu adevarul si nu se stie daca va putea trece peste asta.

2. Banii


Acesta este unul dintre neajunsurile care provoaca cele mai multe nemultumiri intre parteneri. Asta pentru ca banii, chiar daca nu aduc fericirea, asa cum se spune, o intretin. Fie ca este vorba de cheltuieli curente sau de mici mofturi, cum ar fi o rochie scumpa sau o bijuterie, trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de bani. Daca nivelul financiar al ambilor partenerilor este scazut, ei trebuie sa se straduiasca sa castige mai mult pentru a se descurca mai bine. Problemele apar atunci cand unul dintre parteneri este prea cheltuitor sau altul prea zgarcit.

3. Diferentele


De orice natura ar fi, in general ele nu fac bine partenerilor. In cazul in care este vorba de o diferenta financiara, se poate trece peste ea mai usor daca nu sunt orgolii prea mari implicate. Cel mai mult ne afecteaza insa diferentele de carcater. Chiar daca partenerii realizeaza ca nu sunt compatibili, isi trec inca de la inceput cu vederea anumite defecte. In timp, ele se accentueaza, iar cand unul dintre pareteneri nu le mai poate tolera, apar conflictele.

4. Anturajul


Aici putem include prietenii unui partener pe care celalalt ii considera neadecvati. Fie pentru ca exista o repulsie reciproca, fie ca acel amic a zis sau a facut ceva si si-a castigat antipatia. In general, majoritatea problemelor apar cand unul dintre parteneri frecventeaza un grup de prieteni care nu sunt in cuplu. Fie ca e vorba de iesiri prelungite cu baietii, care isi pot permite astefel de escapade pentru ca nu au iubite, fie ca sunt de vina prietenele care iti propun sa iesiti in discoteca doar voi, fetele, in ambele cazuri celalalt partener are de suferit si este indreptatit sa isi apere punctul de vedere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod