7 semne pozitive care arată încă de la început că o relație este pe calea cea bună

Se spune adesea ca sunt unele semnale de alarmă pe care nu trebuie să le ignori la începutul unei relații.
La polul opus se află semnele pozitive care arată ca o relație poate fi una fericită și de lungă durată.

Dacă te concentrezi pe ideea că situația în noua ta relație este prea frumoasă ca să fie adevărată, specialiștii sunt de părere că nu faci altceva decât să te autosabotezi.

Iată câteva dintre semnele pozitive care îți arată că noua ta relație se îndreaptă în direcția potrivită:

Vă concentrați cu entuziasm asupra prezentului și viitorului


Principala voastră preocupare este prezentul și viitorul și niciunul dintre voi nu simte nevoia să se gândească la relațiile eșuate din trecut și dezamăgirile cu care a avut de-a face. Trăiți în prezent și vă bucurați de fiecare clipă petrecută împreună.
De asemenea, vorbiți despre viitor și așteptați cu nerăbdare să împărtășiți noi experiențe.

Comunicarea este foarte bună


Poți vorbi liber despre ceea ce simți și în același timp ești ascultată și asculți cu adevărat. Sunt atât de multe lucruri de discutat și se întâmplă să vorbiți deschis și relaxat încât pierdeți noțiunea timpului. Momentele de liniște sunt confortabile și nu vorbiți doar pentru a acoperi o liniște stânjenitoare.

Există o senzație puternică de conexiune


Simțiți că sunteți pe aceeași lungime de undă unul cu celălalt. Privirile scurte, atingerile și cuvintele vă oferă mici fiori de plăcere.
În clipele de intimitate pare că timpul s-a oprit în loc și nimic altceva nu mai contează. Săruturile și partidele de amor sunt intense și vă oferă multă plăcere. De asemenea, simțiți că există o conexiune puternică între voi, ca și cum sunteți „suflete pereche”.

Vă dedicați relației voastre


Atât tu cât și partenerul tău investiți timp și energie în relația voastră și simțiți că este foarte importantă pentru amândoi. Găsiți metode de a minimaliza lucrurile care vă distrag atenția și faceți din relația voastră principala prioritate.

Vă distrați împreună


Amândoi simțiți că vă puteți relaxa total când sunteți împreună și că puteți să vă comportați ca niște copii. Râdeți mult și vă distrați împreună.

Relația evoluează odată cu voi


Un alt semn pozitiv este sentimentul că relația voastră evoluează odată cu voi. Viețile voastre se dezvoltă individual, și în același timp odată cu relația de cuplu.
Deși există inevitabil suișuri și coborâșuri, există sentimentul că “noi” este ceva dinamic, care devine tot mai puternic pe măsură ce trece timpul.

Încrederea este puternică


Aveți încredere unul în celălalt și nu există îngrijorare cu privire la unde este cealaltă persoană și cu cine.

Amândoi puteți să împărtășiți orice despre trecutul vostru și nu există secrete. Dacă apare orice fel de problemă, simți că te poți bază pe sprijinul partenerului tău. În același timp și tu ești pregătită să îi oferi același sprijin.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod