6 semne care îi arată că eşti atrasă de el

Atunci când simţi o atracţie puternică pentru un bărbat, poate fi suficient să-i arăţi asta prin limbajul corpului şi să-l laşi pe el să facă primul pas. În mod obişnuit, dai anumite semnale şi fără să-ţi dai seama, dar atunci când vrei să te asiguri că mesajul este livrat, fără să i-l comunici direct, ai la dispoziţie 6 semne care îi arată că eşti atrasă de el.

Linsul buzelor și apropierea pot fi semne evidente, dar nu sunt suficiente pentru a transmite clar mesajul de atracție. Chiar dacă nu este un expert în limbajul corpului, următoarele 6 semne îi vor arăta că ești interesată, chiar dacă le percepe conștient sau subconștient.

Menții contactul vizual

Indiferent dacă este la distanță sau în cadrul unei conversații față în față, contactul vizual este deosebit de important pentru a-i transmite interesul tău.
Nu este necesar să fie constant, lucru care devine bizar după câteva momente, dar asigură-te că te uiți în ochii lui mai mult decât ai face-o într-o conversație obișnuită, cu cineva care nu te atrage cu nimic.

Îl atingi atunci când comunici cu el

Atingerea are o putere foarte mare, mai ales dacă este directă, între degetele tale și pielea lui. Momentul în care râzi la o glumă de-a lui poate fi cel mai bun pentru a-l atinge, dar poți găsi și alte pretexte foarte bune, inclusiv scame fictive de pe hainele lui, pe care tu ești atât de drăguță încât decizi să le îndepărtezi din inițiativă proprie.

Zâmbești și râzi la glumele lui

Zâmbetul joacă un rol foarte important în atracție.
Poate începe cu gesturi subtile, dar este important să-ți folosești și dinții pentru un zâmbet care este cu adevărat sincer. Dacă râzi la glumele lui va fi flatat și astfel ai ocazia să-i oferi și un compliment. Spune-i cât de amuzant este sau găsește alte complimente cu privire la calitățile lui mentale. Cele legate de caracteristici fizice pot fi prea evidente atunci când vrei ca el să facă totuși primul pas.

Îți încrușișezi brațele la piept

De multe ori, încrucișarea brațelor la piept poate fi interpretată ca o mișcare defensivă, care nu denotă deschidere. Situația este însă diferită atunci când gestul este făcut de o femeie în fața unui bărbat.
Fie că vrea sau nu, se va gândi pe loc la sânii tăi și probabil că gândurile lui vor continua să curgă în direcția pe care ți-o dorești.

Îți aranjezi părul sau ținuta

Când te aranjezi, îi transmiți în mod subconștient faptul că vrei să arați bine pentru el. Poate fi vorba de o simplă cută în fustă pe care o netezești sau de mutatul unei șuvițe de păr după o ureche. Cel mai eficient gest de acest tip este însă cel care îi atrage privirea către sănii tăi. Fie că îți prinzi părul sau îl desfaci, ridicarea mâinilor îți ridică automat și bustul, iar privirea lui va fi atrasă pe loc.

Îți îndrepți corpul către el

Modul în care stai în raport cu el îi poate sugera sau arăta cât ești de interesată.
În general, poziția în care stai picior peste picior îi indică faptul că ești închisă, dar există și o excepție. Dacă stai lângă el, îți poți ridica piciorul mai departat pentru a-l pune deasupra celui mai apropiat de el. Prin acest gest sau prin îndreptarea labelor picioarelor către el, îi arăți că beneficiază de tot interesul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod