6 semne că de fapt tu ești problema în relația de dragoste

Iubirea este cel mai frumos sentiment, iar atunci când îți găsești jumătatea, ai face aproape orice pentru ca totul să fie lapte și miere în relația ta de dragoste. Însă statisticile arată că jumătate dintre căsnicii se termină cu un divorț și, de cele mai multe ori, nici măcar nu ne dăm seama care este cauza.
De multe ori dăm vina pe partener pentru tensiunea din relație, dar se poate întâmpla ca tu de fapt să fii problema. Poate că este timpul să analizezi mai atent comportamentul pe care îl ai față de partener!

Semnele care îți arată că ai probleme în dragoste


Ești nervoasă

Dacă se întâmplă ceva neplăcut între tine și partenerul tău, vei trece instant de la starea de calm la cea de nervi. Îl acuzi de lucruri neadevărate sau poate chiar arunci cu lucruri prin încăpere. Soluția în acele momente este să conștientizezi că greșești și să încerci să gândești rațional.
Ia în considerare un program specializat de gestionare a furiei sau învață să iei o pauză de 20 de minute atunci când te afli într-un conflict cu partenerul, timp în care te vei calma și lucrurile vor arăta altfel.

Crezi că îți e inferior

Crezi că tu ești cea mai importantă, iar partenerul tău nu. Când simți că îi ești superioară, vei dezvolta un fel de dispreț față de partenerul tău și îi vei da de înțeles și lui. Vei începe să-l umilești pe iubitul tău, iar el nu va tolera genul acesta de comportament pentru mult timp.

Eviți conflictele

Ești mereu cu zâmbetul pe buze și vizezi mereu că viața este roz, iar atunci când un conflict se arată la orizont, eviți responsabilitățile.
Viața mai capătă și nuanțe de gri uneori, iar dacă eviți mereu o ceartă, acest lucru îl va face pe iubitul tău să devină anxios și frustrat. Dacă partenerul tău simte că te poate aborda doar atunci când lucrurile merg bine, nu este un lucru tocmai bun. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod