6 lucruri nebune care te fac mai atractivă în ochii lui

Fetele rele stârnesc o atracţie puternică asupra celor mai mulţi bărbaţi, indiferent dacă susţin sus şi tare că vor o parteneră responsabilă şi romantică. Chiar dacă nu eşti în adâncul tău o fată rea, îi poţi menţine interesul cu câteva momente în care îl surprinzi sau chiar îl sperii/ Încearcă să-i oferi 6 lucruri nebune care te fac mai atractivă în ochii lui.

Fetele rele stârnesc o atracţie puternică asupra celor mai mulţi bărbaţi, indiferent dacă susţin sus şi tare că vor o parteneră responsabilă şi romantică. Chiar dacă nu eşti în adâncul tău o fată rea, îi poţi menţine interesul cu câteva momente în care îl surprinzi sau chiar îl sperii/ Încearcă să-i oferi 6 lucruri nebune care te fac mai atractivă în ochii lui.

1. Criza de gelozie cu ameninţări
Ca să intri în pielea unei fete rele care îi stârneşte cele mai sălbatice dorinţe ai nevoie de cel puţin o criză de gelozie serioasă. Este o ocazie excelentă să scapi de farfuriile care nu-ţi plac prea mult! Dacă nu vrei să strângi cioburi după ceartă, foloseşte-te doar de cuvinte alese cu grijă.

Cei mai mulţi bărbaţi sunt încântaţi să întâlnească latura posesivă a iubitei, dar nu foarte des. Fii creativă şi explică-i cât de rău îl va durea fizic orice tentativă de infidelitate, totul cu un zâmbet malefic pe buze.


2. Distracţie pe sub masă
În funcţie de poziţia în care staţi la masă într-un loc public, îl poţi şoca strecurându-ţi mâna în pantalonii lui. Această tactică merge bine pentru prima oară, dar dacă nu îl poţi satisface cu adevărat cu mâna pe sub masă, va deveni neplăcută când este repetată.

O altă nebunie la fel de sexy este să-i bagi lui mâna între picioarele tale şi să-l laşi să descopere că nu porţi nici măcar chiloţi tanga pe sub fustă.


3. Surpriza din bagaj
Când pleacă într-o călătorie pentru mai multe zile şi vrei să-l faci să se gândească la tine când ajunge la destinaţie, lasă-i o supriză în bagaj, preferabil în cel de cală, nu în cel de mână pe care îl poate deschide larg în faţa colegilor. Poate fi o jucărie sexuală cu biletul "N-am nevoie de asta cât lipseşti" sau poate fi lenjeria sa intimă cea mai sexy, purtată timp de câteva ore. De ce purtată? E foarte posibil să o ducă la nas. Ce crezi că îl va excita mai mult? Mirosul tău natural sau cel de balsam de rufe?


4. Un dans lasciv în club
Puţine lucruri îl excită pe un bărbat mai mult decât să-şi vadă iubita devenind brusc afectuoasă cu o femeie la fel de atrăgătoare. Un dans lasciv alături de o femeie, în club, în faţa lui, îl poate face să descopere că eşti mai atractivă în ochii lui decât credea până atunci.

Dacă dansul este cu o străină, care pare la fel de pusă pe şotii şi dacă vă atingeţi şi sânii, iubitul tău ar putea ajunge rapid în al nouălea cer.


5. Provoacă-l la un tatuaj

Tatuajele în cuplu cu numele partenerului pot fi un lucru cam prea nebun pentru cei mai mulţi. Orice alt mic tatuaj făcut în cuplu, la iniţiativa ta, îl poate ajuta să-ţi descopere latura de fată rea.

Dacă partenerul nu este deloc interesat de un tatuaj pe corpul lui, dar nu l-ar deranja să-ţi faci tu unul, ia-l cu tine la salon şi gemi uşor şi senzual în timp ce artistul îţi înţeapă pielea.


6. Transformarea bruscă în dormitor
Poate că îi place să fii un înger în general, dar partea ta întunecată, de demon, este apreciată mai ales în dormitor. Lasă-l să te excite cu un preludiu romantic, apoi sări deasupra lui şi preia controlul. Leagă-l la ochi, dă-i o palmă şi foloseşte-l ca pe un gigolo. Atâta vreme cât nu îi laşi vânâtăi prea mari şi nu te transfomi într-o stăpână prea des în dormitor, va aprecia din plin iniţiativa ta.

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vlad pe 30 Aug 2012, 00:06
    moartea pasiunii

    daca ai intrat in rutina e bine fiecare sa-si vada de treaba lui, nu stiu de ce insistati sa-l tineti langa voi pe unul sau una dupa caz de care nu mai sunteti atrasa.Unde a murit pasiunea si misterul totul e distrus asa ca e bine sa incepem o viata noua alaturi de alcineva. Tampenia asta ca ramane respectul, nu te incalzeste cu nimic si suntem ca frate si sora ,groaznic!!!

    5
    3

  • Aikon007 pe 24 Aug 2012, 12:49
    Cristian

    Buna daca vrei sa vorbesti cu un baiat te rog frumos sa ei id-ul meu enache_cristian85 ,sunt din Bucuresti am 27 de ani si vreau sa pot cunoaste o fata care este singura si isi doreste sa cunoasca un baiat.Multumesc ca ai citit si sper sa vrei sa vb cu mine

    0
    1

  • Laledagda pe 21 Aug 2012, 22:59
    hmm..

    da....merita oare sa amintesc ca acest articol a fost postat la sectiunea dragoste si sex?...e normal sa fie cu referinta sexuala thaaaaaa.....ma nush ce sa zic da inainte sa comentam aiurea ca sa nu zicem ca nu comentam un articol,ar fi bine sa stim sigur la ce ne referim nu?ca sa evitam situatii de genu....

    3
    1

  • ffffffffffffffff pe 21 Aug 2012, 13:14
    ///

    in afara de sex mai aveti ceva in cap? mama voastra de obsedati sexual ce sunteti

    9
    8

  • B.Z. pe 21 Aug 2012, 08:08
    Are dreptate

    Vai de femeile care nu fac si chestii de astea ca in articol, nu pot spune ca criza si spartul farfuriilor ar fi ceva placut , dar; nu e ceva iesit din comun, si cum spunea fashionista "dar sa-i strecor chiloti murdari in valiza" clar ca nu murdari domnisoara, poti sa-i pui si fara uzura, in afara de puntcul 1 si 5 care sincer, ar fi placut cu tatuajul, toate celalalte sunt idei bune, si folosite in relatii, la mine cel putin dar sunt sigur ca si in majoritatea relatiilor de "durata" logic. Asa ca fetelor, invatati sa traiti, viata-i scurta!

    6
    1

  • laura23 pe 20 Aug 2012, 22:53
    nu zau?!

    vai cat de doamne sunteti toate :)). otilia22, comentariul tau mi-a atras atentia cel mai mult pentru ca ma face ma gandesc la epoca victoriana...cel putin la partea aia rigida si imbatranita pe care o aratau toti in public, pentru ca ceea ce se intampla in intimitate cu siguranta era exact opus. in fine, intr-adevar, excesele te pot face sa pari intr-un anume fel, dar din cand in cand, cate o schimbare care sa te scoata din rutina e foarte indicata, nu doar binevenita, pentru ca, nu cred ca vrei sa ajungi sa te simti intr-o relatie de un an ca in una de 30, nu? :) asa ca lasati falsa pudicitate si fiti voi. am gandit si eu asa pana la un punct, dar sincer, nu exista femeie in care sa nu existe si o parte de fata rea.

    10
    1

  • Camelia pe 20 Aug 2012, 22:49
    Chiar ca nebune

    Cine ar vrea sa faca asa ceva?(1,3,5,chiar si 6)Nu pot sa cred ca am citit un asemenea articol!!

    5
    7

  • dada9021 pe 20 Aug 2012, 22:47
    :)

    partea cu scenele de gelozie...si cu dominatul in dormitor...sunt ffff apreciate de barbati...dar important e sa gasesti cuvintele, situatiile potrivite....nu orice femeie poate reusi :)

    8
    2

  • Raluca pe 20 Aug 2012, 22:45
    Da, vor.

    De ce nu? Barbatii sunt excitati de mirosul lenjeriei purtate, un site din Anglia chiar da spre vanzare asa ceva- clientul alege modelul de lenjerie si spune cat timp vrea sa fie purtata, cum, etc plateste si o primeste acasa. Jucatul pe sub masa e super, chiar si crizele de gelozie (rare ce-i drept), ii pot innebuni. De ce trebuie sa fiti atat de incuiate si sa respingeti ceva nou? Cu tatuajul nu sunt de acord, nu cred ca cineva ar geme usor si senzual. In rest, idei bune :)

    8
    1

  • otilia22 pe 20 Aug 2012, 22:30
    viata bate articolele

    ... As fi curioasa ce barbat apreciaza o femeie care face scene... sau ii da o palma... O femeie trebuie sa fie fina, eleganta, dulce, atenta si sa aiba putina initiativa cand vine vorba de raportul sexual. Aceasta initiativa poate fi un zambet sau o invitatie verbala, nu o palma sau o treaba pe sub masa la un restaurant sau alt loc public. Finete inainte de toate, doamnelor!

    11
    11

  • fashionista pe 20 Aug 2012, 22:22
    o porcarie de articol

    Fara cuvinte! Inteleg partea cu dormitorul si cu dansul lasciv, dar sa-i strecor chiloti murdari in valiza? sa ma tatuez ? sa sparg farfurii? As vrea sa aud parerea unui barbat, sunt foarte curioasa daca ei chiar vor asa ceva

    16
    5

  • roxanel pe 20 Aug 2012, 11:12
    dezastru

    fara cuvinte...dezastru!

    26
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod