5 trucuri simple ca să săruţi perfect la prima întâlnire

Ţine de preferinţele fiecăruia, pentru că unele persoane pun accentul mai mult pe buze, altele aleg să îşi folosească mai mult limba sau preferă să muşte buzele partenerului.
Există un singur prim sărut, drept urmare trebuie să fie de neuitat. Studiile arată că 59% dintre bărbaţi şi 66% dintre femei au trimis la plimbare un potenţial partener doar pentru că nu a sărutat aşa cum s-ar fi aşteptat, scrie bustle.com. Iar dacă nici să sărute nu ştie, atunci te întrebi cât de rău poate fi la pat?

Sărutul este un act intim şi unul pe care nu toată lumea şi l-a perfecţionat. Tipul de sărut ţine însă de preferinţele fiecăruia, pentru că unele persoane pun accentul mai mult pe buze, altele aleg să îşi folosească mai mult limba, în vreme ce altele preferă să muşte buzele partenerului. Indiferent de metoda folosită, concluzia unanimă este că sărutul e esenţial într-o relaţie. Şi, totuşi, cum să săruţi perfect încă de la prima întâlnire? Iată câteva sfaturi interesante:

1. Găseşte locul şi momentul potrivit


Ar putea fi destul de traumatizant să te gândeşti necontenit când e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi sărută partenerul. Nu trebuie să te gândeşti non-stop la acest aspect. Vei vedea că lucrurile vin de la sine. Totuşi, trebuie să găseşti cadrul potrivit, mai ales că este vorba despre primul sărut şi nu altul. Dacă eşti o fire deschisă, atunci nu vei avea nicio strângere de inimă să vă sărutaţi chiar în mijlocul străzii, înconjuraţi de o mulţime de oameni. Totuşi, dacă eşti ceva mai timidă, probabil că finalul filmului vizionat la cinematograf oferă şi momentul, dar şi cadrul perfect pentru un prim sărut.

2. Asigură-te că miroşi perfect


Nu e vorba doar despre mirosul gurii, deşi, să fim sinceri, acesta este un aspect esenţial atunci când îţi doreşti un sărut perfect. De aceea, o respiraţie curată este un prim secret al unui sărut ca la carte. Totuşi, e important să te parfumezi discret, întrucât parfumul are rol excitant atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Evita sub orice chip rujul sau luciul de buze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod