5 trucuri ca să-l cucereşti într-o singură zi pe bărbatul pe care-l adori

O singură zi. De atât ai nevoie să-l cucereşti pe bărbatul pe care îl adori şi pe care nu ştii cum să-l abordezi, pentru a-l face să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă sentimentală. Pregăteşte să îi câştigi inima în doar câteva ore, cu ajutorul sfaturilor avizate ale experţilor.
O singură zi. De atât ai nevoie să-l cucereşti pe bărbatul pe care îl adori şi pe care nu ştii cum să-l abordezi, pentru a-l face să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă sentimentală. Pregăteşte să îi câştigi inima în doar câteva ore, cu ajutorul sfaturilor avizate ale experţilor.

Ne place să credem sau nu, prima impresie chiar contează, iar bărbaţii rareori se gândesc că ea poate fi înşelătoare. Felul în care arăţi, te mişti şi zâmbeşti, dar şi lucrurile pe care le spui, poate face diferenţa dintre scenariul în care îl cucereşti într-o singură zi pe bărbatul pe care-l adori sau cel în care îl laşi absolut indiferent.

Specialistul in relaţii Nicholas Boothman, autorul cărţii "How To Make Someone Fall In Love With You Om 90 Minutes" (Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine în 90 de minute), are o formula câştigătoare în acest sens!

1. Prima impresie

Boothman spune că din cele 2.100 de cupluri intervievate, peste o treime dintre acestea cred cu tărie că s-au îndrăgostit de partener în primele 5 minute în care au interacţionat. Specialiştii spun că bărbatul pe care îl placi are nevoie de 2 secunde pentru a decide, chiar şi inconştient, dacă se simte sau nu atras de tine.

Aşadar, ai grijă la postura corpului (stai cu spatele drept şi capul orientat uşor în jos). Astfel transmiţi ideea de corp zvelt şi sănătos, dar şi faptul că eşti abordabilă. Aminteşte-ţi de ultima oară în care te-ai simţit foare sexy şi lasă-ţi zâmbetul să-ţi domine expresia facială. Menţine contactul vizual cu el, este primul pas către crearea unei legături intime între voi.

2. Abordarea

Modul în care dai startul discuţiei cu el este definitoriu pentru atracţia ce se naşte între voi. Nu este recomandat să fii nici prea timidă, nici prea îndrăzneaţă sau directă.

Cu ideea ta mentală că esti o femeie irezistibilă, abordează-l cu o replică neutră şi jucăuşă. Dacă sunteţi în supermarket, poţi veni la el cu o sticlă de vin în mână şi îi poţi spune "Sunt neajutorată când trebuie să aleg un vin bun, mă poţi ajuta?". După ce începeţi să discutaţi şi îi remarci priceperea deosebită (flatează-l!), întreabă-l ce părere ar avea dacă aţi bea o cafea împreună.

Formularea această exactă îl face să se simtă important, iar întrebarea nu solicită un răspuns de "da" sau "nu", ci lasă canalele comunicării deschise.

3. Limbajul nonverbal

Acum că va bucuraţi de o băutură caldă, el te analizează din cap până în picioare, încercând să te descifreze interpretandu-ţi mişcările corpului. Zâmbeşte, nu sta cocoşată, joacă-te discret cu o suviţă de păr, fii relaxată şi încearcă să îi arăţi că rezonaţi în multe privinţe. Nu sta cu braţele încrucişate şi ţine palmele deschise, îi transmiţi că eşti deschisă şi afectuoasă.

4. Stimulează chimia între voi

Când ne simţim conectaţi de cineva, ne sincronizăm limbajul corporal cu acesta. Cu alte cuvinte, fă-l să se simtă aproape de tine, imitându-i discret gesturile, ca şi cum s-ar oglindi în tine.

Când îşi mişcă mâna dreaptă, tu mişc-o pe cea stângă. Dacă se apleacă uşor spre tine, fă acelaşi lucru. Sentimentul că rezonaţi şi sunteţi pe aceeaşi undă îl va cuceri rapid.

5. Păstrează o doză de inaccesibilitate

Încearcă să nu pozezi în prada gata cucerită. Când programaţi o nouă întâlnire şi numeşte o anumită zi, spune-i că ai agenda plină, dar poţi să-l vezi în altă zi. Increderea şi misterul sunt obligatorii pentru un flirt încununat de succes!

Scoate-ţi calităţile în evidenţă şi îl vei convinge într-o singură zi că eşti iubita pe care o aştepta!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorana pe 19 Aug 2013, 20:04
    smecheri

    vei i avea parte de o aventura de o seara,si dupa,nu mai te doreste,nu mai te doreste....

    1
    0

  • George pe 19 Aug 2013, 11:15
    Perfect!

    Si asa te vei alege cu o aventura de neuitat. De neuitat pentru ca o sa dureze o saptamana ;)) . Mult succes !

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod