5 semne evidente că vei fi înşelată. Sunt dovedite ştiinţific!

Multe femei ignoră anumite semne care sunt foarte evidente şi îşi pot da seama când partenerul calcă strâmb. La ce trebuie să fii atentă?
Aţi fost foarte fericiţi împreună, dar parcă în ultima vreme ceva nu mai merge şi ai început să suspectezi ceva? Asta nu înseamnă neapărat că dacă aţi avut o perioadă mai puţin romantică el te înşală, însă există şi anumite excepţii. Iată la ce trebuie să fii atentă şi îţi dă de bănuit că este posibil ca partenerul să te înşele, potrivit mai multor psihologi citaţi de publicaţia DailyMail.

1. Brusc, zilele lui de muncă sunt mai lungi şi e trimis în delegaţii


Dacă acest lucru se întâmplă brusc şi începe să petreacă tot mai mult nopţi departe de tine poate să fie un semn evident că iubitul tău calcă strâmb. Psihologii susţin că este cu atât mai evident semnul cu cât este asociat şi cu alte lucruri banale pe care le-ai constatat întâmplător, cum ar fi ruj sau parfum feminin străin pe cămaşă.


2. Este tot mai absent


Chiar dacă vă petreceţi timpul împreună, partenerul tău este tot mai absent, nu-ţi dă importanţă şi pare foarte departe cu gândurile. Acest lucru se poate întâmpla în unele zile când oboseala îşi spune cuvântul, însă este ceva suspect dacă ajunge să se întâmple mereu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • unu pe 26 Apr 2016, 11:13
    Sfat

    Te rog, nu mai folosi expresia "dovedit ştiinţific", când nu e cazul. Te face să pari neinteligentă, şi cu siguranţă nu eşti.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod