5 metode ca să-l faci să-ţi dea mai mulţi bani. Descoperă trucurile!

Când iubitul tău are venituri semnificativ mai mari şi hobby-uri pe măsură, poate fi dificil să participi la toate activităţile propuse de el cu resursele bugetului tău. Încearcă 5 metode ca să-l faci să-ţi dea mai mulţi bani sau chiar să-l convingi să-ţi ofere acces nerestricţionat la cardul lui bancar.
Împrumută bani şi returnează-i la timp

Primul pas pentru a stabili un grad minim de încredere financiară în cuplu este să îi arăţi că îţi poţi ţine promisiunile şi că îl respecţi. Împrumută o sumă mică de bani de la iubitul tău pentru câteva zile şi returnează-i la timp. Poţi creşte apoi suma de bani şi timpul, dar nu uita să-i oferi înapoierea lor la termenul limită. Dacă alegi un moment în care iubitul tău este bine dispus sau tocmai a caştigat o sumă mare de bani, ai şanse mai mari să-ţi şteargă datoria. Dacă îi înapoiezi bani împrumutaţi în faţa prietenilor lui, ai o bilă albă şi în faţa lor.

Explică-i nevoile tale

Atunci când iubitul tău vrea să te ducă la evenimente speciale care necesită o ţinută elegantă sau o vizită la coafor, nu are rost să-l refuzi sau să-i reproşezi că nu ia în considerare situaţia ta financiară.
Într-o discuţie calmă, sinceră şi fără încărcatură emoţională, îl poţi face să înteleagă că în unele situaţii ai nevoie şi de haine noi şi de o vizită la spa sau la cosmetică pentru a fi pregătită.

Arată-i că beneficiază şi el de cheltuielile tale

Dacă cea mai mare parte din banii primiţi de la iubit este pentru înfrumuseţare sau pentru o garderobă elegantă, nu-i va lua mult să înţeleagă că beneficiază şi el de cheltuielile tale. Asigură-te că arăţi întotdeauna bine când vrea să te scoată în oraş şi demonstrează-i că eşti cu adevarat veselă şi plină de viaţă pentru că te simţi bine în pielea ta.
Când cheltuielile tale includ tratamente cosmetice scumpe sau accesul la o sală de sport ultra-modernă, va observa şi în dormitor îmbunătaţirile pe care le-ai întreprins şi va fi mai dispus să investească în ele.

Oferă-i ocazia să se laude cu tine

Atunci când petreci timp alături de prietenii sau rudele lui, asigură-te ca străluceşti, atât la exterior, cât şi în interior. Aranjează-te şi fii veselă şi prietenoasă, fără să fii prea familiară cu oameni pe care nu îi cunoşti bine. Impresia bună pe care o faci apropiaţilor lui poate fi un avantaj pentru relaţie.
Cel mai important lucru este însă faptul că îi oferi ocazia să se laude cu tine în faţa celor dragi.

Alege momentul potrivit

Chiar dacă relaţia voastră a evoluat până în punctul în care îi poţi cere bani oricând, fără întrebări, nu orice moment este cel potrivit. Nu aduce discuţiile despre bani în dormitor, nici înainte de sex, nici după. Chiar dacă este bine dispus după o partidă de sex sălbatic ce a culminat într-un orgasm de zile mari, asocierea dintre bani şi sex poate fi neplacută pentru amândoi. Cele mai bune momente sunt cele în care el are o dispoziţie bună, tocmai a încasat venituri suplimentare sau după ce i-ai făcut o surpriză plăcută.
Nu-i cere însă niciodată bani în faţa apropiaţilor lui, deoarece aceştia îşi vor face o impresie nefavorabilă asupra ta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roseblue pe 20 Iul 2015, 08:00
    Penibil!

    Astea sunt sfaturi culese de la divele care sunt prea doamne, incat sa aiba un loc de munca si sa-si satisfaca nevoile din veniturile proprii? *Când cheltuielile tale includ tratamente cosmetice scumpe sau accesul la o sală de sport ultra-modernă, va observa şi în dormitor îmbunătaţirile pe care le-ai întreprins şi va fi mai dispus să investească în ele.* In concluzie, daca tratamentul cosmetic nu e scump, iar sala ultra, mega, etc, moderna, viata sexuala a cuplului este afecata... Draga Iulia Anghel, esti reala?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod