5 lucruri ciudate

5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie

Ce vor bărbații de la o femeie? Răspunsul este un mister și, cel mai probabil, va rămâne un mister.
Dar asta nu a împiedicat știința să încerce să descopere răspunsul la această enigmă a atracției umane.

Pe de o parte, fiecare om are propriile preferințe. Calitățile și trăsăturile care sunt cele mai atractive din punct de vedere vizual și sexual pentru un bărbat pot să nu fie considerate atractive pentru altul.

Cu toate acestea, cercetările au descoperit că există un lucru comun pentru mulți bărbați: aceștia tind să aibă încredere în primele lor impresii, iar părerile formate la început au un impact mare asupra nivelului lor de atracție față de femeile respective.

Desigur, există femei care stăpânesc arta de a face o primă impresie bună cu puțin sau fără niciun efort, în timp ce altele trebuie să se chinuie puțin mai mult.


5 lucruri ciudate pe care bărbații le doresc de la o femeie:


Machiaj cu aspect natural, inclusiv machiaj pentru ochi și ruj


Unii bărbați susțin că preferă femeile fără machiaj pentru că arată natural. Însă, conform unui sondaj realizat pe baza unei platforme de dating, din 1200 de femei care purtau machiaj pentru ochi în fotografia de profil, 139 dintre ele erau mai predispuse să primească mesaje de la bărbați. Bărbații au fost, de asemenea, mai susceptibili să dorească să întâlnească o femeie care purta ruj în fotografia de profil.

Deci, când bărbații spun că preferă femeile naturale, asta înseamnă că poți purta machiaj cu aspect natural și totuși să atragi bărbați.

 

Acestea fiind spuse, femeile care tind să se machieze prea mult sau deloc au mai puține șanse să fie abordate și invitate la o întâlnire.

Raportul ideal talie-șold


Această preferință are mai puțin de-a face cu atractivitatea și mai mult cu sănătatea și fertilitatea.

Dovezile arată că raportul talie-șold este un indicator puternic al nivelului de estrogen al unei femei, al riscului de obezitate și al susceptibilității la boli grave precum diabetul, cancerul ovarian și bolile de inimă.

Citește și: 6 schimbări prin care trec bărbații după ce devin tați

Hainele roșii


Roșul este culoarea pasiunii. Deci, nu este de mirare că bărbații sunt atât de atrași de ea.


Într-un studiu realizat de psihologii de la Universitatea din Rochester, bărbaților li s-au arătat fotografii cu diferite femei care purtau haine roșii, albe sau albastre și au fost întrebați cât de atractive le găsesc. Femeile care purtau roșu au reieșit a fi mai susceptibile de a fi considerate sexy.

O atitudine amabilă


Amabilitatea câștigă întotdeauna teren atunci când vine vorba de atractivitate.

Într-un studiu al Societății pentru Personalitate și Psihologie Socială, cercetătorii au descoperit că reacția unei femei la nevoile și dorințele bărbaților le-a sporit atractivitatea față de bărbați.

Vocea ascuțită


Studiile au arătat că femeile tind să considere bărbații cu vocea gravă mai atrăgători.

Pe de altă parte, opusul este la fel de adevărat pentru bărbați, întrucât unii cred că vocile ascuțite semnalează capacitatea reproductivă, feminitatea și dimensiunea mai mică a corpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod