3 tipuri de relații amoroase care te extenuează încet, fără să îți dai seama

Contrar așteptărilor care ne sunt create de filmele romantice, în viața reală există mai multe tipuri de relații amoroase.
Relatiile reale nu implica doar o intalnire, o sclipire in ochi si indragosteala urmata de iubire vesnica. Exista relatii sanatoase, care sunt sustinute cu eforturi de ambele parti si exista relatii care te extenueaza lent, dar sigur, fara sa iti dai seama decat la final, dupa ce raul a fost deja facut.

Daca te afli intr-o relatie nesanatoasa, nu inseamna ca partenerul este singurul vinovat si ca acesta doreste sa te raneasca. Poate insemna ca, pur si simplu, dinamica dintre voi este gresita sau ca si el mai are de procesat anumite lucruri.

Totusi, o relatie de acest tip te poate obosi extrem de tare.
In plus, daca nu pleci sau nu schimbi ceva, poti ajunge chiar la depresie, pe termen lung.

Iata cele 3 tipuri de relatii care te extenueaza incet, dar sigur!


1. Relatiile intermitente


Ati fost impreuna timp de cativa ani, apoi v-ati despartit. Peste un timp, v-ati intalnit din nou si v-ati mai acordat inca o sansa. Nici de data aceasta nu a functionat sau, cel putin asa ati crezut, caci v-ati impacat peste cateva luni.

Acest tip de relatie este extrem de dificil de suportat pe termen lung. Un partener care vine si pleaca sau alaturi de care nu poti ramane mai mult timp este un partener incompatibil.
Chiar daca ai incercat sa il ierti si ati reluat lucrurile de la zero de mai multe ori, despartirile multiple sunt un semn ca relatia nu are cum sa functioneze.

In plus, despartirile si impacarile repetate te vor solicita extrem de mult, epuizandu-te de fiecare data. Pur si simplu nu merita! Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod