3 semne că nu e alesul

Este fermecător, inteligent și arată bine. Este tot ce ți-ai putea dori de la un bărbat, dar asta nu înseamnă neapărat că ai găsit alesul. S-ar putea să pară potrivit, dar ce-ți spune inima? Dacă îți pui întrebări în mod constant cu privire la relația voastră, probabil că ai motive. Iată cum poți să îți dai seama că nu e alesul!

Cum îți dai seama că nu e alesul


1. Nu apreciați ciudățeniile unul altuia


Ciudățeniile tale sunt ceea ce te face unică. Persoana cu care ești într-o relație ar trebui să îți iubească micile ciudățenii, nu să le considere enervante. Dacă nu îi place cum te îmbraci sau că începi și fredonezi atunci când faci duș, s-ar putea să fie o problemă. Relațiile nu sunt perfecte și nici oamenii din ele. Nu îți va plăcea totul întodeauna la partenerul tău, însă ar trebui să apreciezi majoritatea lucrurilor.
În cazul în care persoana cu care ești te irită în fiecare zi, poate că ar trebui să te regândești la relația voastră. Nu ar trebui să fii cu cineva pe care abia îl tolerezi.

2. Timpul petrecut împreună nu e mereu agreabil


Ideea lui de date romantic este să comande mâncare și să se uite la un serial. Nu te deranjează să faceți asta, dar în fiecare weekend? Uneori vrei să fii spontană și să faci ceva complet nou. Vrei un date adevărat, pentru care te îmbraci diferit și mergi în oraș la cină.
Din păcate, el este interesat să stea doar acasă. Ești cu o persoană care nu dorește să compromită sau să încerce ceva romantic. Nu există nicio activitate asupra căreia să fiți de acord, așa că ajungeți să nu faceți nimic. Relația ta este plicitisitoare și ai nevoie de un tip care este dispus să iasă din zona de confort uneori și să facă compromisuri.

3. Prietenii tăi nu îl plac


Prietenii tăi nu vor fi întotdeauna cei mai mari fani ai prietenului tău. Nu ar trebui să iei decizii strict pe ce spun prietenii tăi, dar ar trebui să le asculți părerea.
Prietenii tăi te cunosc cel mai bine, sunt cei cu care petreceai cel mai mult timp înainte să începi o relație. Dacă nu îl plac pe prietenul tău, probabil că au un motiv întemeiat. S-ar putea să nu îi vezi imperfecțiunile partenerului deoarece ești prea concentrată să te gândești cât de perfect este. Însă îți iubești prietenii și ai încredere în ei, de ce nu îi asculți? Iar dacă prietenii tăi nu îl plac, există o șansă ca el să nu fie alesul.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod