20 de greseli tipic feminine

Greselile despre care vorbim sunt ale tuturor femeilor, nu doar ale tale. Partea cea mai rea este ca nu vezi in aceste gesturi si atitudini o eroare, pentru ca o realatia de cupul este o „afacere” grea, unde greselile se judeca cu o alta unitate de masura!
Greselile despre care vorbim sunt ale tuturor femeilor, nu doar ale tale. Partea cea mai rea este ca nu vezi in aceste gesturi si atitudini o eroare, pentru ca  relatia de cuplu este o „afacere” grea, unde greselile se judeca cu o alta unitate de masura!

Pe www.shine.yahoo.com exista un top al celor mai mari si mai des intalnite greseli!

1. Este gresit sa crezi ca nu vei putea trai fara iubitul tau. Poti! In general, dupa doua luni de la despartire, il vei vedea in adevarata lumina si te vei simti foarte bine, tu cu tine.
In trei luni esti gata pentru o noua experienta. Ai grija doar sa nu folosesti pentru consolare prea multa inghetata sau prea multa ciocolata!

2. Nu umbla in casuta lui de mail, nici nu cauta sa vezi ce sms-uri a primit. Un mesaj de genul „a fost bestial”, nu se refera neaparat la o partida de sex. Poate fi vorba despre meciul de fotbal. Evita sa-ti zdruncini increderea in el. Vei deveni din ce in ce mai suspicioasa. Este posibil sa-ti faci griji inutile, dar atitudinea banuitoare te va face nesuferita.

3. Partenerul tau nu este interesat de tot ceea ce faci, gandesti si spui. Fii selectiva cu ceea ce ii povestesti.
Iubitul tau nu este cea mai buna prietena a ta!

4. Daca il iubesti, nu ezita sa-i spui ce nu-ti place la el. Barbatii nu inteleg subtilitatile de limbaj ale femeilor. Dar nici nu se supara daca li se spune ca un anumit lucru pe care il fac te deranjeaza.

5.  Nu pune prea mult romantism in relatiile tale. Oricat de tare ti-ar placea ciocolata, nu poti manca doar ciocolata.

6. Nu astepta ca jumatatea la care visezi sa te gaseasca. Iesi in lume si cauta la randul tau!

7.  Nu exista relatii perfecte.
O relatie de cuplu, indiferent de cat timp exista, presupune compromisiuri, sacrificii, neplaceri. Sa crezi ca totul poate merge perfect este o mare, foarte mare greseala.

8.  Nu spune niciodata: „la inceputul relatiei nu trebuia sa fac compromisuri”. Gresit! Diferenta dintre prima zi si anul al cincilea de casatorie, de exemplu, este determinata de faptul ca in prima zi, nu simteai ca faci un compromis, credeai ca faci totul din dragoste!

9.  Misiunea partenerului tau nu este aceea de a-ti rezolva toate problemele, conflictele si nemultumirile. Tu cand te-ai oferit sa-l ajuti pe iubitul tau ultima data?

10.  Daca ai o suferinta, vorbeste-i despre asta.
Nu poate ghici ce este in mintea ta. Deci, daca esti bolnava si vrei sa fii consolata, spune-i!
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dollbamby pe 2 Sep 2009, 04:50
    adevarata prietena

    draga eva,eu cred ca sfaturile se asculta si le folosesc care intradevar au nevoie de ele.....e un articol bun si din pacate prietenii din ziua de astazi nu ne pot da sfaturile pe care le dai tu...fara nici un interes...doar cu un scop,sa ajuti persoanele aflate in dificultate!e usor sa spui"eu le stiu pe toate"niciodata nu le vom putea sti...mereu trebuie sa cerem sfaturi si sa invatam....eu imi stresez mult barbatul pt ca mereu am fost o egoista si vroiam totul cum vreau eu!gresesc....

    0
    0

  • lidia pe 6 Aug 2009, 21:14
    prostiiiiiiii

    ascultati-instinctul ...asta simt asta fac!...lasa-ti teoriile de doi bani , nu va mai lasati duse in eroare ...asta e pentru cine este mai slab psihic si nu poate sa se autoconduca , se lasa duse pe valuri ... nu mai pluti , revenitiva si ascultati-va pe voi insusi ...

    0
    0

  • Octavian pe 1 Aug 2009, 19:23
    umplutura

    Doamna care scrii toate astea...... matale ori nu ai barbat, ori esti complet dezamagita, sau poate esti pe invers si vrei sa le dai reteta singuratatii si altor nefericite. .. nu de alta, dar e cam cu 180 grade diferenta intre realitate si ce spui.

    0
    0

  • ramada pe 30 Iul 2009, 09:07
    continuare

    Regula cu "sa nu te vada cu bigudiuri, masti etc." imi aminteste de o aparitie a Raduleascai cand era madam Banica. La fel sfatuia si ea: aveti grija sa nu va vada sotii cu masiti. Asa a facut ea? De-asta a durat atat mariajul? E usor sa spui nu face aia si aia, dar solutii nu da nimeni. Ce sa fac, sa-l trimit la plimbare cand imi fac pedichiura?

    0
    0

  • ramada pe 30 Iul 2009, 09:05
    reteta invechita

    "Nu te afisa la usa lui inainte sa-l anunti ca faci asta! Diferenta dintre fericire si nefericire poate insemna un simplu telefon, inainte!" Ce tampenie! Daca fericire inseamna ca el sa te insele fara ca tu s-o stii, ii doresc multa fericire autoarei/autorului :))

    0
    0

  • persia pe 29 Iul 2009, 23:29
    profesoara pensionara de limba rusa

    eh, da, parca e scris de profesoara pensionara de limba rusa articolul asta Si ca sa nu te vada MARELE EL cu bigudiuri si vata intre degete, unde te duci? In Herastrau pe o banca? De parca nu traim in aceeasi casa? se dau sfaturi ca intr-un RETETAR de viata, realitatea e intotdeauna ALTA!!!!!!

    0
    0

  • admin pe 29 Iul 2009, 17:51
    pt denissa

    browserul este de vina pentru felul in care se vede textul. multumim pentru sesizare

    0
    0

  • Fmagdalena pe 29 Iul 2009, 16:43
    perfecta dreptate

    no comment,foarte tare articolul. nu sunt demodate,cum nici iubirea nu se demodeaza niciodata, corect? fata tot fata ramana, chiar daca lumea o ia razna acum!

    0
    0

  • rafaela pe 29 Iul 2009, 13:04
    nu sunt de acord...

    suntem in sec 21 iar aceste ''sfaturi'' nu mai tin, sunt demodate si sunt incalcate... de multe ori si in multe cazuri femeia cere barbatul in casatorie, iar timiditate nu (cred ca) mai exista, cei mai multi barbati prefera femeile indraznete chiar de la inceput, ei... se mai intampla sa te vada si cu bigudiurile pe cap, si ce... iar daca vrei sa te casatoresti avand o relatie de ceva timp cu el, da, te afisezi la usa lui fara sa anunti....etc. etc.

    0
    0

  • denissa pe 28 Iul 2009, 19:54
    sesizare

    Ce este asta, dragilor? "Este o n id="CtxAS_H0" style="color:#3366CC; border-bottom:1px dashed #3366CC; cursor:pointer;" onMouseOut="this.style.borderBottom='1px dashed #3366CC'; CtxAS_x_zOverBanner=false;CtxAS_x_HideAdLater(0,0);clearTimeout(CtxAS_x_TimeOutId1); " onMouseOver="this.style.borderBottom='2px dashed #3366CC'; CtxAS_x_ShowAd ('59903941827614450',0,0);CtxAS_x_zOverBanner=true;clearTimeout (CtxAS_x_TimeOutId1);clearTimeout(CtxAS_x_TimeOutId2);" onclick="window.open ">mare greseala sa te simti dependenta de partenerul tau. " Textul este interesant, dar e neplacut sa se prezinte astfel... Bafta!

    0
    0

  • ciocolatalutata pe 28 Iul 2009, 15:02
    un subiect ... sa-i zicem inteligent

    Ma bucur ca printre multele porcarii postate pe eva.ro , se mai gasesc si cateva care sa intereseze si poate chiar sa influenteze pe cineva. Se gasesc adevaruri in proportie de 98 % . Felicitari !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod