20 de greseli tipic feminine


11.  Daca simti ca exista probleme in relatia de cuplu, cea mai grava greseala este sa pretinzi ca ti se pare. Daca exista o problema, trecerea timpului nu o va rezolva, ci o va acutiza. O problema nerezolvata va deveni critica si poate duce la o ruptura definitiva. Nu te pacali singura.

12.  Este o mare greseala sa te simti dependenta de partenerul tau. Femeile au tendinta de a deveni dependente, dar riscurile sunt mari. Vei fi considerata o femeie crampon, ceea ce este foarte neplacut pentru un barbat. Pastreaza mereu un spatiu – psihologic vorbind – care sa fie doar al tau.
 
13.
O relatie care a murit, care s-a consumat, nu mai poate fi reaprinsa. Este gresit sa-ti imaginezi ca poti intoarce mortul de la groapa. Cea mai buna solutie este sa pui punct.

14. Nu-ti lasa partenerul sa vada chinurile prin care treci ca sa devii ceea ce in final vede el. Adica femeia epilata, manichiurata si ingrijita. Barbatii sunt oripilati de torturile benevole la care se supun femeile si detesta sa vada procedurile de „infrumusetare”, de la fasiile de ceara, pana la mastile verzi, rosii sau albastre pentru ten. Nu te expune cu moate in cap si nici cu tampoane de vata intre degetele de la picioare.

15.
Nu-l bate la cap. Sunt anumite lucruri pe care barbatii nu le pot face. De exemplu, nu te supara daca a face curatenie, pentru ei, inseamna a da cu aspiratorul doar pe covor, fara sa curete si spatiile libere ale parchetului. Nu trebuie acuzat de rea vointa, pur si simplu nu intelege astfel de detalii. Asa ca renunta sa-l bati la cap si multumeste-te cu ceea ce intelege sa faca!

16.  Nu-l suna niciodata mai des decat trebuie. Femeile au tendinta de a folosi telefonul mai mult decat este necesar. Mare greseala sa-ti suni iubitul din ora in ora ca sa-i spui fiecare miscare a ta sau ca sa-l intrebi de zece ori daca noaptea trecuta a fost minunata.


17.  Nu vorbi despre casatorie inaintea lui. Este posibil sa-i tai orice chef sa o mai faca vreodata!

18. Nu-l compara cu fostul tau iubit. Nu-i povesti despre fostele tale relatii. Nu-i spune „esti al zecelea prieten al meu....” O eroare ca aceasta poate pune pe butuci cea mai buna relatie. Rolul ingenuei este cel mai bun si, fie vorba intre noi, femeile stiu sa-l joace perfect!

19. Nu te afisa la usa lui inainte sa-l anunti ca faci asta! Diferenta dintre fericire si nefericire poate insemna un simplu telefon, inainte!

20. Nu fii prea indrazneata, la inceput! O doza de timiditate, putina reticenta, un pic de candoare, la inceputul unei relatii, au efect, chiar daca sunt de moda veche. Barbatii, chiar si cei care se declara foarte deschisi, foarte moderni, au mentalitati invechite despre femei, si mai ales fata de cele care le sunt iubite sau prietene!
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dollbamby pe 2 Sep 2009, 04:50
    adevarata prietena

    draga eva,eu cred ca sfaturile se asculta si le folosesc care intradevar au nevoie de ele.....e un articol bun si din pacate prietenii din ziua de astazi nu ne pot da sfaturile pe care le dai tu...fara nici un interes...doar cu un scop,sa ajuti persoanele aflate in dificultate!e usor sa spui"eu le stiu pe toate"niciodata nu le vom putea sti...mereu trebuie sa cerem sfaturi si sa invatam....eu imi stresez mult barbatul pt ca mereu am fost o egoista si vroiam totul cum vreau eu!gresesc....

    0
    0

  • lidia pe 6 Aug 2009, 21:14
    prostiiiiiiii

    ascultati-instinctul ...asta simt asta fac!...lasa-ti teoriile de doi bani , nu va mai lasati duse in eroare ...asta e pentru cine este mai slab psihic si nu poate sa se autoconduca , se lasa duse pe valuri ... nu mai pluti , revenitiva si ascultati-va pe voi insusi ...

    0
    0

  • Octavian pe 1 Aug 2009, 19:23
    umplutura

    Doamna care scrii toate astea...... matale ori nu ai barbat, ori esti complet dezamagita, sau poate esti pe invers si vrei sa le dai reteta singuratatii si altor nefericite. .. nu de alta, dar e cam cu 180 grade diferenta intre realitate si ce spui.

    0
    0

  • ramada pe 30 Iul 2009, 09:07
    continuare

    Regula cu "sa nu te vada cu bigudiuri, masti etc." imi aminteste de o aparitie a Raduleascai cand era madam Banica. La fel sfatuia si ea: aveti grija sa nu va vada sotii cu masiti. Asa a facut ea? De-asta a durat atat mariajul? E usor sa spui nu face aia si aia, dar solutii nu da nimeni. Ce sa fac, sa-l trimit la plimbare cand imi fac pedichiura?

    0
    0

  • ramada pe 30 Iul 2009, 09:05
    reteta invechita

    "Nu te afisa la usa lui inainte sa-l anunti ca faci asta! Diferenta dintre fericire si nefericire poate insemna un simplu telefon, inainte!" Ce tampenie! Daca fericire inseamna ca el sa te insele fara ca tu s-o stii, ii doresc multa fericire autoarei/autorului :))

    0
    0

  • persia pe 29 Iul 2009, 23:29
    profesoara pensionara de limba rusa

    eh, da, parca e scris de profesoara pensionara de limba rusa articolul asta Si ca sa nu te vada MARELE EL cu bigudiuri si vata intre degete, unde te duci? In Herastrau pe o banca? De parca nu traim in aceeasi casa? se dau sfaturi ca intr-un RETETAR de viata, realitatea e intotdeauna ALTA!!!!!!

    0
    0

  • admin pe 29 Iul 2009, 17:51
    pt denissa

    browserul este de vina pentru felul in care se vede textul. multumim pentru sesizare

    0
    0

  • Fmagdalena pe 29 Iul 2009, 16:43
    perfecta dreptate

    no comment,foarte tare articolul. nu sunt demodate,cum nici iubirea nu se demodeaza niciodata, corect? fata tot fata ramana, chiar daca lumea o ia razna acum!

    0
    0

  • rafaela pe 29 Iul 2009, 13:04
    nu sunt de acord...

    suntem in sec 21 iar aceste ''sfaturi'' nu mai tin, sunt demodate si sunt incalcate... de multe ori si in multe cazuri femeia cere barbatul in casatorie, iar timiditate nu (cred ca) mai exista, cei mai multi barbati prefera femeile indraznete chiar de la inceput, ei... se mai intampla sa te vada si cu bigudiurile pe cap, si ce... iar daca vrei sa te casatoresti avand o relatie de ceva timp cu el, da, te afisezi la usa lui fara sa anunti....etc. etc.

    0
    0

  • denissa pe 28 Iul 2009, 19:54
    sesizare

    Ce este asta, dragilor? "Este o n id="CtxAS_H0" style="color:#3366CC; border-bottom:1px dashed #3366CC; cursor:pointer;" onMouseOut="this.style.borderBottom='1px dashed #3366CC'; CtxAS_x_zOverBanner=false;CtxAS_x_HideAdLater(0,0);clearTimeout(CtxAS_x_TimeOutId1); " onMouseOver="this.style.borderBottom='2px dashed #3366CC'; CtxAS_x_ShowAd ('59903941827614450',0,0);CtxAS_x_zOverBanner=true;clearTimeout (CtxAS_x_TimeOutId1);clearTimeout(CtxAS_x_TimeOutId2);" onclick="window.open ">mare greseala sa te simti dependenta de partenerul tau. " Textul este interesant, dar e neplacut sa se prezinte astfel... Bafta!

    0
    0

  • ciocolatalutata pe 28 Iul 2009, 15:02
    un subiect ... sa-i zicem inteligent

    Ma bucur ca printre multele porcarii postate pe eva.ro , se mai gasesc si cateva care sa intereseze si poate chiar sa influenteze pe cineva. Se gasesc adevaruri in proportie de 98 % . Felicitari !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod