15 semne că nu-ți mai pasă de partenerul tău și că a venit momentul să vă despărțiți

O mulțime de oameni se află în relații în care s-au blocat, în care uneia sau ambelor persoane nu le mai pasă, de fapt, de partenerul lor.
Uneori, poate fi greu pentru oameni să-și dea seama că relația în care sunt implicați nu mai este ce trebuie. Nu știu ce trebuie să facă, să rămână sau să plece?

Există câteva semne care îți pot arăta dacă încă mai ai sentimente pentru partenerul tău sau dacă relația voastră este una în care niciunul dintre voi nu vrea să rămână.

  • 15 semne că nu-ți mai pasă de relația ta și de partenerul tău:


Nu-i mai acorzi atenție atunci când îți cere să faci ceva

Încerci să scapi adesea de el printr-un simplu: "O voi face mai târziu!" atunci când îți cere ajutorul? Să ignori ceea ce îți cere este un semn clar că, într-adevăr, nu-ți mai pasă de relația voastră.

Este, de asemenea, un semn că partenerul tău nu este o prioritate pentru tine.

Citește și: 9 lucruri surprinzătoare care arată că o căsnicie nu va dura mult timp


Partenerul tău se află undeva la coada listei tale de priorități

Când oamenii cred că li se cuvine ce au sau pe cine au, încetează să mai acorde prioritate acelui lucru sau acelei persoane. Dacă ai fi îngrijorată că ai putea să îți pierzi sau superi partenerul, i-ai acorda o importanță mai mare.

Sexul este o corvoadă pentru tine

Găsești constant scuze pentru a nu face sex cu el? Dacă da, acest lucru arată că, probabil, nici măcar nu mai ești atrasă de partenerul tău și că nu îți pasă de ceea ce simte el atunci când îl respingi.

Dacă te regăsești în această situație, fă-i o favoare partenerului tău și pleacă!

Când e supărat, nu faci nimic pentru a-l împăca

Chiar și străinii s-ar comporta mai bine decât tine. Dacă nu faci nimic pentru ca el să se simtă mai bine atunci când e supărat, este clar că ai încetat să-ți mai pese de el de ceva vreme.

Prezența lui mai mult te enervează decât te bucură

Când nu mai aștepți cu nerăbdare să-ți vezi partenerul sau să petreci timp cu el și începi să-l privești drept pe cineva pe care trebuie doar să-l tolerezi, înseamnă că nu-l mai iubești.


Tot ce are legătură cu relația voastră este o rutină

Tot ce se întâmplă în viața ta pare să se repete. Ajungi acasă, vă îmbrățișați, vorbiți despre ziua respectivă și dormiți. Vă treziți și o luați de la capăt. Nu există magie în viața de zi cu zi și nu există momente pe care să le aștepți cu nerăbdare. Deși confortul este un element cheie al oricărei relații de lungă durată, acest lucru depășește puțin confortul. Este o rutină și este una de care nu îți pasă suficient încât să o spargi.

Refuzi să faci compromisuri

Refuzi să faci compromisuri chiar și atunci când vezi că partenerul tău încearcă cu disperare să schimbe anumite lucruri.
Face cineva acest lucru oamenilor la care ține? Nu. O persoană care este dispusă să facă compromisuri este o persoană căreia îi pasă suficient pentru a face lucrurile să funcționeze. (Citește continuarea pe pagina următoare)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod