10 semne că te iubește și că sunteți făcuți unul pentru celălalt

Ți-e teamă să te implici într-o relație cu el pentru că nu știi dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt? Nu îți fie teamă, iată 10 semne că te iubește!

Dacă ești în căutarea unor semne că te iubește și vrei să afli dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt înainte de a i te dedica trup și suflet, iată aici răspunsul!

Dacă ai fost rănită în trecut, cu siguranță ai tendința de a-ți pune o mulțime de întrebări ori de câte ori te întâlnești cu cineva nou. Dar, deși acest tip de incertitudine e deranjantă, uneori este un lucru bun să pui relația la îndoială. Să faci asta înseamnă că iei relația în serios. Încearcă doar să nu exagerezi!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când te întâlnești cu o persoană nouă este să te întrebi ce cauți cu adevărat într-o relație, ce așteptări ai.

Dacă vrei o relație pe termen lung, atunci ar trebui să încerci să-ți dai seama dacă și persoana respectivă simte același lucru.

  • Iată 10 semne că te iubește și că sunteți făcuți unul pentru celălalt:

 

Te-a văzut în cele mai rele momente și nu a plecat


A rămas cu tine când te-a dat afară de la serviciu sau când colega de apartament s-a mutat brusc.

Chiar ai vrut o pauză atunci și asta nu l-a speriat. El a fost acolo pentru tine și te-a ascultat. Poți să plângi în fața lui fără să-ți faci griji că vei fi judecată.

Nu se simte intimidat de cariera ta



Știe că pentru tine cariera este importantă și te susține. Știe direcția în care vrei să mergi și te susține. Îl interesează cu adevărat viața ta profesională și îți pune întrebări despre ea. Dacă se întâmplă ceva important, atunci el știe despre asta.

Planifică întâlnirile pe baza aprecierilor și a antipatiilor tale


Asta înseamnă că e atent la tine și că te ascultă. Te ia în serios. Chiar dacă este vorba despre ceva după care nu e înnebunit, o va face totuși pentru că știe că ție îți place. Ea planifică totul și îți face surprize.

Zâmbește când ești prin preajmă


Știi după limbajul trupului și tonul său că se bucură de prezența ta. Acest lucru este foarte important.

Vrei ca partenerul tău să fie încântat când te vede, vrei să fii partea lui preferată din zi. Fără ca el să spună un cuvând, știi ce sentiment uimitor este când știi că partenerul tău te iubește. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să treceți prin momentele dificile.

Citește și: Ce înseamnă iubirea pentru fiecare zodie în parte

 

Se laudă cu tine față de familia și prietenii săi


Când știe că tu ești aleasa, este încântat să-ți prezinte familia și prietenii. Nu se poate opri din a vorbi despre tine. Are numai lucruri bune de spus la adresa ta. Și știi asta și îți place. El nu doar se laudă cu tine, ci le comunică cât de importantă ești pentru el.

Nu a dat semne că este o persoană geloasă


El este încrezător și nu te judecă pe baza relațiilor sale din trecut. Nu te pune la îndoială atunci când îi spui că ai ieșit cu niște prieteni sau că a trebuit să lucrezi până târziu.

Există o încredere vizibilă din partea lui.

Nu încearcă să te schimbe


Nu este nimic mai rău decât să simți că partenerul tău încearcă să te schimbe. Știe că iubești pisicile și e în regulă cu asta. Știe că ai crescut printre ele și înseamnă mult pentru tine. Deci, el se va asigura că există întotdeauna o pisică în viața ta. Te cunoaște pe dinăuntru și pe exterior și te acceptă cu totul. Acesta este un sentiment extraordinar.

Acțiunile sale vorbesc mai mult decât cuvintele sale


Este adevărat, cuvintele trebuie să fie susținute de acțiune. Dacă nu sunt, atunci nu este sincer. Când își cere scuze, nu mai face aceeași greșeală din nou. Știe că te iubește pentru că o spune. Dar, o știi și pentru că o arată.

Știi că ești prioritatea lui


Dacă îl rogi să meargă la un eveniment care este important pentru tine, o va face. Chiar dacă asta înseamnă să-și ia liber de la serviciu pentru a te însoți.

Dacă călătorește în interes de serviciu, te va anunța imediat ce aterizează și continuă să te țină la curent cu ceea ce se întâmplă. Vorbește despre cum a decurs ziua sa, astfel încât să știi lucrurile importante care i se întâmplă. Îi va spune mamei sale că o va suna înapoi atunci când sunteți în mijlocul unei conversații importante.

Ai timp pentru tine


Când începi o relație, este ușor să te pui pe ultimul loc. Acest lucru poate avea consecințe mai târziu. Partenerul tău va începe să se aștepte la asta de la tine. Nu îți fie teamă să stabilești limite. Dacă ai nevoie de o pauză, anunță-l. Poți face o baie cu bule sau să ieși cu prietenii, orice ai nevoie pentru a te revigora.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod