10 lucruri pe care cuplurile cu adevărat fericite le fac înainte de culcare

Stresul cotidian parcă ne absoarbe orice urmă de energie atunci când ajungem acasă și uităm cât de important este timpul petrecut cu partenerul.
Pe lângă faptul că specialiștii ne recomandă să avem câteva tabieturi seara pentru o viață de cuplu sănătoasă, și momentele de culcare s-au dovedit a fi extrem de importante pentru o relație logevivă și frumoasă.

Renunțați la telefoane


Telefoanele mobile sunt dispozitive tehnologice fără de care nu prea putem să ne lipsim în zilele noastre. Cu toate acestea, nu trebuie să își găsească locul în dormitor înainte de culcare. Pune-le deoparte! Evitați toate distragerile când sunteți în pat împreună.
Fiți prezenți în viața celuilalt și acordați-vă reciproc toată atenția.

Nu vorbiți despre job


Lăsați munca pentru birou și uită tot ce ține de job atunci când ajungi acasă. Asigură-te că orice vorbești în dormitor cu partenerul tău are legătură cu relația voastră.

Mergeți împreună la culcare


Atunci când vă așezați împreună în pat, există o anumită chimie care este prezentă acolo și care este absolut vitală pentru relație. Arată faptul că ambii parteneri sunt implicați în relație și țin mult la intimitatea lor. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod