10 lucruri care te fac să arăţi sexy

Drăguţă, frumoasă sau sexy? Cum preferi să fii vazută? Când vine vorba de bărbaţi, răspunsul este probabil "Sexy".

Drăguţă, frumoasă sau sexy? Cum preferi să fii vazută? Când vine vorba de bărbaţi, răspunsul este probabil "Sexy". Deşi se spune ca sex-appeal-ul ţine mai mult de atitudine, aspectul fizic contează foarte mult.

 

Nu există o formulă magică pentru a te transforma în sex-simbol, însă micile detalii te pot face irezistibilă. Iată zece trucuri care, deşi pot părea banale, sunt foarte eficiente. Învaţă să-l cucereşti!

1. Hidratează-te!

Nimic nu se compară cu o piele catifelată şi hidratată, care cere să fie atinsă. Aşa că nu-ţi neglija pielea şi acordă-i toată atenţia ta. Optează pentru creme hidratante, mai ales că pielea are nevoie de protecţie împotriva frigului de afară.

Nu uita nici de remediile naturale, precum uleiul de măsline sau laptele, tratamente demne de o adevărată prinţesă.

2. Pielea bronzată este foarte sexy.

Şi nu spunem noi asta, ci bărbaţii. Chiar dacă ne aflăm în plină toamnă, asta nu înseamnă că nu te poţi afişa cu un bronz frumos. Fie că optezi pentru solar, autobronzant sau, cele mai norocoase, pentru o vacanţă exotică, dă un strop de culoare pielii tale (dar cu moderaţie).

3. Zâmbeşte!

Este dovedit faptul că bărbaţii cedează cu uşurinţă în faţa unui zâmbet frumos. O privire pe sub gene, un zâmbet sincer şi al tău este. Pe lângă faptul că este extrem de sexy, zâmbetul arată că ai încredere în tine. Vizitează dentistul pentru o albire a danturii şi treci la atac.

4. Ademeneşte-l cu un parfum de calitate.

Parfumurile sunt una dintre cele mai bune investiţii pe care le poate face o femeie. Specialiştii susţin că nimic nu este mai important decât mirosul când vine vorba de seducţie.

Aşa că sparge puşculiţa şi cumpără cel mai ispititor parfum. Dulce sau exotic, tu hotărăşti.

5. Înlocuieşte rujul cu gloss-ul.

Buzele reprezintă cea mai sexy parte a corpului pe care bărbaţii vor s-o cucerească. Adaugă puţină strălucire buzelor cu ajutorul unui gloss, iar el nu va rezista tentaţiei de a te săruta. Înainte, răsfaţă-le cu o cremă hidratantă sau cu miere, pentru a căpăta un aspect mai sănătos.

6. Spatele drept!

Poziţia corpului spune multe despre o femeie. Îndreaptă spatele, scoate pieptul în faţă şi arcuieşte-ţi fundul înapoi. Păşeşte ca o divă pe podium si vei cuceri toate privirile. Profită de faptul că eşti femeie şi optează pentru tocuri. Nu numai că îţi alungesc picioarele şi vei părea mai înaltă, dar te vor face şi mai suplă.

7. Fă mişcare!

Majoritatea bărbaţilor admiră femeile cu un trup suplu şi frumos lucrat. În plus, sala de gimnastică este locul ideal unde poţi întâlni bărbaţi atletici.

8. Lenjerie sexy, indiferent de ocazie.

Chiar dacă ieşi în parc sau la cumpărături, optează pentru o lenjerie sexy care să-ţi dea încredere în tine. Nu uita! Trebuie să te simţi atrăgătoare pentru a fi cu adevărat sexy. Iar o femeie trebuie să fie întotdeauna pregătită. Nu ştii niciodată ce îţi rezervă ziua.

9. Preia iniţiativa.

Au apus demult vremurile când femeile aşteptau ca bărbatul să facă primul pas. Femeia modernă este sigură pe ea şi nu se teme să arate exact ce vrea. Surprinde-l şi preia iniţiativa când vine vorba de sex. Nu trebuie neapărat să joci rolul de bad girl. Fii naturală şi lasă-te dusă de val. Efectul va fi unul foarte excitant, pentru amândoi.  

10. Provoacă-l!

Renunţă la inhibiţii şi discută deschis cu iubitul tău. Află-i fanteziile şi oferă-i surprize de neuitat.

Nu numai că vei avea un iubit fericit, dar va şi uita de existenţa altor femei.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carcotas pe 3 Nov 2010, 15:28
    Hmm

    Este buna lista cu mici precizari , bronzul natural e muuult mai bun decat cel artificial, cu zambetul ai dreptate :), la parfum e mai greu fiecare are gustul lui la parfum :P , si sunt de acord cu pieptu`n fata :)), la punctul 7,8,9,10 este punct ochi punct lovit Intrebarea e , tine cineva cont de asa ceva ? :)

    1
    0

  • irinel pe 27 Oct 2010, 13:59
    deacord

    sunt deacord cu toate spuse sus.cine daca nu noi ne vom iubu mai intii apoi mai salam ca si altii sa ne iubeasca da?:))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod