Oare sunt o femeie uşoară dacă fac sex cu bărbaţi însuraţi?

de Manuela

Înainte să mă dezbrace, luam cina la restaurant sau în camera de hotel. Alegea o muzică romantică, iar atmosfera era extrem de prietenoasă. Îl iubeam pe moşul meu. Îmi făcea cadouri, îmi punea bani pe card, nimic umilitor. Mă făcea să mă simt ca o femeie adevărată. Din păcate, a plecat din ţară şi nu m-a luat cu el. Aşa că am început să caut alt partener. Să nu credeţi cumva că fac sex pentru bani. Nici vorbă, am slujbă, am casa mea, maşină, dar nu mi-am găsit marea dragoste. Bineînţeles că nu refuz atenţiile celor cu care ies, dar, la mine, sexul e plăcere, nu profesie.
Am ieşit o vreme cu un puşti de-o seamă cu mine. Băiat de bani gata, doamne, ce nebun. Nu voia decât să-i fac sex oral. N-avea nimic în cap. Voia să ne filmăm în timp ce făceam dragoste ca să se laude la bere. N-am fost de acord. Ne-am certat. L-am lăsat naibii de obsedat. Ajungeam vedetă porno cu nebunu'. De-asta spun, ăştia tineri n-au nimic în cap, nu ştiu să se poarte, sunt disperaţi şi violenţi.
Şi de-asta nu-nţeleg de ce lumea se uită ciudat la mine când mă vede la braţul unui bărbat mai în vârstă, de ce părinţii nu-mi vorbesc şi de ce sunt atât de invidiată de celelalte femei. Trebuie să-mi trăiesc şi eu viaţa, nu?

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ion pe 3 Aug 2016, 06:59
  tu

  lasa-mi un contact, cine stie, poate iese ceva.

  1
  0

 • albastrul pe 13 Ian 2016, 16:50
  Buna. Bravo tie.

  vrei sa conversam pe yahoo?

  2
  0

 • stefan pe 12 Ian 2016, 13:36
  buna

  esti o femeie de invidiat in tot ceea ce faci ma refer la dragoste

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod