[fix title][fix body]

# # Distractia pluteste in aer; si intr-o astfel de atmosfera "incinsa", parca oricine este mai deschis unei relatii sezoniere, chiar daca, in restul anului, este o persoana sobra si greu abordabila.

La mare (sau la munte) parca totul in jur te invita sa traiesti clipa. Soarele, euforia permanenta si faptul ca singura preocupare este distractia ne fac mai relaxati, mai fericiti, mai frumosi si, de aceea, dispusi sa intram, destul de rapid, intr-o... relatie de-o vara.
Acest lucru ti se va intampla, probabil, si tie, daca nu ai inca un prieten si te pregatesti de concediu sau vacanta. Fii, insa, cu "antenutele" pregatite! E bine sa stii, dinainte, ca, de obicei, femeile se implica afectiv mai mult intr-o prietenie, fie ea si de cateva saptamani sau zile.
De obicei, despartirea este mai grea decat s-au gandit initial ca va fi, mai ales daca s-a ajuns la o mare apropiere sufleteasca si intimitate. Barbatii se implica si ei in relatiile mai scurte dar isi regasesc mai usor independenta dupa aceea.

Daca vrei sa intalnesti marea dragoste, afla ca ai toate sansele sa se intample acest lucru in mica ta escapada, mai ales daca cel dupa care ti se aprind calcaiele este din acelasi oras cu tine. Sunt multe femei care spun ca si-au gasit perechea la mare sau la munte.

Cat de departe vei merge? Ei bine, la aceasta intrebare trebui sa iti cauti singura raspunsul. Daca simti ca inima ta iti da acordul pentru a trai plenar o relatie pentru o perioada scurta de timp, atunci, odata instalata inapoi acasa, in mod sigur nu vei avea regrete.
Profunzimea unei astfel de prietenii depinde de personalitatea fiecarui om. Sunt persoane care vor sa se bucure si sa traiasca la cote maxime vacanta si fac tot posibilul ca atat ele, cat si partenerii lor, sa se simta extraordinar. Este necesar sa tii cont de libertatea ta si sa ai grija sa nu ajugi sa simti ca noua prietenie (pentru ca nu discutam aici de aventuri) te obliga sa renunti la prioritatile si placerile tale. Respectul isi are locul chiar si intr-o relatie sezoniera.

Pune-ti intuitia la lucru, pentru a-ti putea seama din timp daca tipul fermecator si deosebit care iti ofera o inghetata pe plaja intentioneaza pur si simplu sa se foloseasca de tine, ca parte a "programului" sau de distractie.
Pentru a detecta un "impostor" sentimental, incepe prin a fi atenta la semnalele vizibile inca de la prima intalnire: atentia pe care ti-o acorda, cat este de grabit sa te ajute la caratul bagajelor sau chiar si manierele de care da dovada. Avem incredere in tine: o femeie are fler cand vine vorba sa observe daca un barbat este superficial sau nu si daca se poate baza pe el (fie vorba chiar si de o relatie de scurta durata). Nu te va acuza nimeni ca esti usuratica daca decizi sa faci dragoste cu el. Dar asta numai intr-un context caruia nu i-ar rezista nici cel mai inversunat pragmatic: clar de luna, plimbare pe faleza, apus de soare etc. Intr-un cuvant, unei seri speciale nu poate sa ii lipseasca "cireasa de pe prajitura".


Este important ca in zilele urmatoare sa reusiti sa pastrati vraja dintre voi. Chiar daca relatia se termina odata cu vacanta, amintirea care ramane este mai frumoasa si mai valoroasa decat regretul de a nu fi dat curs acestei experiente.

Pe de alta parte, daca ai un prieten, fii precauta - e bine sa il insotesti daca intentioneaza sa mearga la mare. Chiar si un barbat extrem de indragostit poate avea o aventura in decorul special al litoralului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod