Zile Fericite cu VAMA la Hard Rock Cafe pe 6 februarie

Joi, 6 februarie 2014, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert perfect cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania!
Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock din Romania. Primul album, “Vama”, a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca “E plin de fete” si “Bed For Love”, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale.  Cel de-al doilea album Vama, “2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti.
Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, care a devenit si subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

In 2013 trupa loveste puternic in playlisturile radiourilor si al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fara tine" ajungand numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate.
Sfaristul anului a adus si primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012 alaturi de multe surprize.

Trupa VAMA inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Biletele pentru concertul VAMA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 70 de lei cu loc la masa. Biletele de 90 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei sunt epuizate.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scanpandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.
Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri !

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod