VIDEO: Un homeless cântă uimitor la pian o melodie compusă de el

Pe 23 octombrie, într-o zi obișnuită de toamnă, Roslyn Polard o luă prin piața bisericii din orașul canadian Edmonton, trecu pe lângă pianul roșu fără să-l bage în seamă, dar după câțiva pași simți că nu mai putea înainta. Pur și simplu, muzica pe care o auzea era irezistibilă.

Se întoarse din drum și îl cunoscu pe autorul acestei minunății: un homeless care pare Keanu Reeves ajuns la ananghie și care trăiește de vreo 30 de ani pe stradă cântă o melodie pe care a compus-o chiar el. Îți încălzește sufletul cu talentul lui!

Abia trezit din somn, omul, care își spune Ray și atât a oferit un minispectacol copleșitor. Roslyn l-a filmat și a postat înregistrarea pe YouTube, iar imaginile impresionează milioane de oameni din întreaga lume. Unii cred că el ar merita un Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră. Sau un job. Roslyn a declarat pentru ziarul britanic Daily Mail că îi va da banii obținuți din postarea acestui filmuleț pe YouTube omului care cântă la pianul roșu pe străzile din Edmonton.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod