Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu: 6 dovezi că o iubeşte pe Kinga, amanta lui

Nicoleta Luciu a fost târâtă în ultimele zile, fără voia sa, într-un scandal de proporţii. Paparazzi de la „Cancan“ l-au surprins pe Zsolt Csergo, soţul vedetei, în timp ce se săruta şi se bătea cu amanta lui, Kinga Sebestyen.

După spusele celor de la „Cancan“, titlul melodiei „Dragostea se face-n minim doi“, cântată de Alex Velea, i se potriveşte de minune lui Zsolt. Cu toate că a negat că ar avea o relaţie cu antrenoarea de Kangoo Jumps şi că aceasta ar fi „doar iubita unui amic“, faptele soţului Nicoletei Luciu arată exact contrariul. „Eu nu am bătut pe nimeni. Era o ceartă. Eram beat. Nicoleta nu era prezentă. Era amicul meu cu prietena lui, Kinga. Nicoleta era supărată. Eu pe Kinga o cunosc de 30 de ani, dar nu am avut niciodată o relaţie cu ea“, a spus Zsolt Csergo, după apariţia filmuleţului în care o îmbrânceşte pe Kinga.

Nicoleta Luciu nu a părut foarte afectată de presupusa relaţie dintre soţul ei şi antrenoarea de Kangoo Jumps, afirmând chiar că mariajul ei nu se distruge pentru că aşa vor tabloidele.

„Îmi doresc să fim în continuare o familie. Cei patru copii ai noştri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste. Ei vor avea întotdeauna o mamă şi un tată care le vor fi alături“, a spus, pentru „Click“, Nicoleta Luciu.

Nicoleta, prima amantă a lui Zsolt?

Potrivit prietenilor lui Zsolt şi ai Nicoletei, fosta Miss România ar fi intervenit ca amantă în relaţia dintre Kinga şi Zsolt. Potrivit celei mai bune prietene a lui Kinga, aceasta era iubita lui Zsolt atunci când în viaţa lui a apărut Nicoleta Luciu.

Kinga ar fi lucrat la firma lui Zsolt din Miercurea-Ciuc, dar au trecut repede de la stadiul de patron-angajată la cel de iubiţi.
Cei doi plănuiau chiar să se căsătorească, dar miliardarul a fost dat peste cap de Nicoleta Luciu, pe care până la urmă a luat-o de nevastă.

Prietena lui Kinga a adăugat că aceasta din urmă s-a împrietenit cu Nicoleta şi a ajutat-o să slăbească, doar pentru a fi mai aproape de Zsolt, în speranţa că acesta se va întoarce la ea. Mai mult de atât, Kinga locuieşte în Miercurea-Ciuc într-un apartament din complexul rezidenţial „Fortuna Park“, deţinut de Zsolt Csergo. În plus, acest apartament este chiar pe scara pe care Nicoleta şi soţul ei au un apartament.

Kinga Sebestyen

Flori, pentru a fi iertat

Un alt gest făcut de Zsolt şi care i-a pus pe mulţi pe gânduri este acela când i-a dus flori Nicoletei, în a doua zi de la apariţia filmuleţului.

Gurile rele au afirmat că el a recurs la acest lucru pentru că se simţea vinovat şi a vrut să-şi ceară iertare de la soţia lui. „Faptul că nişte paparazzi încearcă să transforme o relaţie de afaceri într-un amantlâc e trist. Îmi iubesc nevasta şi voi face tot posibilul să ţin unită familia“, a spus Zsolt.

Recent, în presă au apărut şi discuţiile în urma căruia soţul Nicoletei Luciu a decis să îi aplice o corecţie fizică lui Kinga:

Zsolt: Auzi, am dus-o pe t... asta proastă în... la un hotel de 500 de euro şi ea s-a dat la chelner!

Kinga: ...dacă mă abordează un idiot... putea să fie şi X, şi Y, putea să fie oricine.
M-au întrebat ce fac... şi eu i-am întrebat cât e ceasul.

Zsolt: Ţi-au zis că... şi tu le-ai rânjit. Aşa ai făcut: hihihihiii.

Kinga: Le-am zis doar să intre în apă şi tu faci din asta scandal?

Zsolt: Eu cred că l-ai şi...

(iulian.ioncea@imedia.ro)

17 Octombrie 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 19 Oct 2012, 12:00
    Nicoleta Luciu

    Acestei Kinga ar trebui sa-i dea de gandit faptul ca Zsolt nu a luat-o de nevasta cand trebuia si ca a preferat pe altcineva...daca este o femeie desteapta(cum s-a mai vehiculat prin presa) ar trebui sa realizeze ca nu va fi decat vioara a doua pentru amantul ei(daca a si numit-t tarfa proasta!...) , sa nu mai fie asa disperata sa-l aiba de sot si...sa-si vada de viata ei...In rest, eu scandal mult prea mediatizat(la un subiect banal)!!!!!

    2
    0

  • pf pe 18 Oct 2012, 23:22
    jjjj

    urasc fustangiul asta antipatic

    2
    0

  • criss pe 18 Oct 2012, 13:30
    mari talente

    sincer m-am cam saturat de acest scandal. ambele sunt niste fufitze fara vreun talent deosebit. una este "maaare actrita" de telenovele fasaite si cealalta se vrea "maare antrenoare" de sport. in tara asta sunt destule probleme ca sa ne mai aglomeram timpu si cu ungurii astia jegosi

    6
    1

  • DANUTZA pe 18 Oct 2012, 10:45
    FALS

    CE VI SE PARE SUPER LA NICOLETA E TUNATA TOATA, DACA O VEZI DIMINEATA CANS SE SCOALA DIN SOMN CRED CA TE SPERII. MAI LASATI MA CU FITELE, NISTE TATE LA INAINTARE NU INSEAMNA CA ESTI SI FRUMOASA

    9
    2

  • mara pe 17 Oct 2012, 21:59
    unde-s dovezile?

    nu ati avut alte teme de scris, lasati familia in pace shi nu mai scriti porcariile astea.

    9
    1

  • B pe 17 Oct 2012, 21:51
    of of, mai mai..

    Sebesteyn?? Se scrie Sebestyén!;)

    3
    0

  • licia pe 17 Oct 2012, 21:16
    Nicoleta nu merita asa ceva

    Posturile TV.Paparazzi de la „Cancan“,Canal D nu au nimic in cap,din lipsa de subiecte distrug casnicii si relatii.Singurul lucru la care se pricep este cum se imbraca X ,cu cine traieste Y si noi platim abonamente ca sa se imbogateasca ei sa traiasca pe picior mare prin cluburi.Nu stiu ce ii invata la facultatea aia de jurnalism dar e posibil nici sa nu o aibe de aceea si emisiunile lor sint jalnice totusi iau mii de euro pe luna pentru ele si altii muncesc din greu pentru salarii de 100 ori mai mici.

    4
    2

  • Oana Lia pe 17 Oct 2012, 14:58
    Surori

    ... parca sunt surori. Zsolt prefera acest gen de femeie...dar se cam incurca in ite??? Daca este sa fim conspirativi... poate sa fie vortba doar de reclama... din care castiga TOTI TREI...

    4
    5

  • ben pe 17 Oct 2012, 13:08
    doua panarame

    mai lasati-ma cu amindoua ,,DIVE)) amindoua au fost si vor ramine doua ............. au ajuns aici sus asa cum au ajuns si toate din tara asata romanica femeile ajung sus stim toti cum .si DIVA de Luciu de ce s-a bagat peste Kinga pt ca doar stia ca cei doi au o relatie?ca sa puna mina pe banii lui Zsolt asta urmaresc toate DIVELE :))care ar trebui sa le numiti altfel.tine-o tot asa Kinga bafta in continuare cu Zsolt si recupereaza ce a fost de la inceput si las-o cu buza hialuronica in soare pe Luciu:)):))

    15
    8

  • mery pe 17 Oct 2012, 12:20
    nicoletea

    nicoleta e o femeie speciala nu merita toate astea ,pacat ca un sot ca el nu stie sa aprecieze o femeie frumoasa ,desteapta si o mama devotata ,

    18
    8

  • fraierica pe 17 Oct 2012, 12:15
    dispari kinga

    si unde sunt cele 6 dovezi ca o iubeste pe tafa aia ??? ia mai lasat glumele proaste si vedeti-va de treburile voaste mai serioase k faceti orice pentru audiente

    15
    3

  • Emil pe 17 Oct 2012, 11:11
    Nicoleta este supermega femeie! Este Femeie de Femeie!

    Zsolt, tata, daca-i pui Curvei asteia o basma, seamana leit cu tarancile de prestau zile-munca la CAP, in Ceausism! Hi-hi-hi...ce moaca are!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hi-hi-hi cu cine te-ai culcat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nicoleta este o DIVA ! Printre putinele DIVE ale RO si mai este, si fata de cuib, serioasa, implicata, cu o Grila de valori superba. Nicoleta te va iubi mereu si, ea iti va da paharul "in iarna vietii", nu taratura asta! Jos labele, tarfa ordinara, de pe sotul Nicoletei!

    21
    17

  • cristina pe 17 Oct 2012, 08:31
    O părere

    Având în vedere că această Kinga avea deja 2 copii când s-au cunoscut, eu cred că Zolt a ținut-o pe post de prezervativ până a găsit-o pe Nicoleta care să-i dăruiască cei 4 copii minunați.

    25
    13

  • leo pe 17 Oct 2012, 03:39
    mars de aici Kinga

    Kinga asta e o urata cu moaca de taranca, sunt la toparlance care seamana cu Kinga ( 5 la legatura ), si are fata si de putorisca nu se compara cu Nicoleta care e o femeie draguta si serioasa

    27
    16

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod