„Zâna“ şi-a pierdut magia. De ce nu mai face Andreea Marin audienţă mare?

Andreea Marin a revenit în această toamnă, cu emisiunea „Preţuieşte viaţa“, la TVR, post de televiziune unde a cunoscut succesul în trecut, datorită emisiunii „Surprize, surprize“.

Din păcate pentru fosta divă, audienţele nu sunt de partea ei, iar în presă au apărut informaţii potrivit cărora postul public vrea să scoată din grilă emisiunea „Zânei“. Plătită cu 14.000 de euro pe lună, după cum anunţă ziarul Click, Andreea Marin nu a avut revenirea pe care şi-o dorea. Emisiunea „Preţuieşte viaţa“ este difuzată în fiecare duminică, de la ora 20.45, dar audienţele au fost mult sub aşteptările celor din TVR.

În topul audienţelor de la sfârşitul lunii octombrie, la orele serii, când la TVR 1 a fost emisiunea „Preţuieşte viaţa“, ordinea a fost, conform Kantar Media: PRO TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV şi TVR 1.

Primele două televiziuni au difuzat, în cele trei ore petrecute de Andreea Marin pe micul ecran, filme de top, respectiv emisiunea “X Factor”, aşa că era firesc să ia crema audienţei. Însă la celelalte două, Kanal D şi Prima TV, telespectatorii au urmărit emisiuni prezentate de Ernest şi Liviu Vârciu, respectiv un realityshow cu persoane necunoscute (“Schimb de mame”) şi reluarea serialui românesc “Iubiri secrete”, notează Libertatea.

Unul dintre motivele pentru care Andreea Marin nu mai face audienţe la fel de mari ca în anii trecuţi este faptul că publicul român s-a obişnuit, în ultimele luni, cu un alt tip de presă, cea de scandal, emisiuni precum „Un show păcătos“ şi „La Măruţă“ fiind preferate de telespectatori.

Andreea Marin neagă faptul că emisiunea ar urma să fie scoasă din grilă şi afirmă că aceste zvonuri sunt nefondate.
„Se încearcă o manipulare ieftină. Am ajuns să urcăm pe locul 3 pe o mare parte a emisiunii, după Pro TV și Antena 1, care au show-uri consacrate de multa vreme duminica seara. Am urcat constant în audiențe, practic, am pornit de la nimic și am construit un format complex, lipsit de bârfă, scandaluri și vulgaritate, cu oameni valoroși, într-o perioadă în care încercarea de a impune calitatea în televiziune pare un act sinucigaș“, a spus Andreea Marin.

 

Andreea Marin şi-a încercat norocul şi anul trecut, când a semnat cu Realitatea TV, acolo unde a prezentat emisiunea „Trezeşte România“.

Din păcate pentru vedetă, nici atunci nu a făcut audienţe prea mari, iar după ce iniţial a fost schimbată ora de difuzare a emisiunii, până la urmă „Trezeşte România“ a ieşit de tot din grila postului.

Recent, Andreea Marin a fost atacată şi de Mircea Badea. „Doamna Andreea Marin are o emisiune la postul public. Duduia asta nu a mai avut o emisiune de când eram eu tânăr. Andreea Marin nu face audienţă, ea este doar o mică parte. Este coperta, revista e făcută de altcineva“, a spus realizatorul emisiunii „În gura presei“.

Teoretic, Mircea Badea are dreptate, deoarece Andreea Marin încearcă, în emisiunea pe care o are în prezent la TVR şi a încercat şi în emisiunea pe care a avut-o la Realitatea TV, să facă lucruri pe care le făcea în emisiunea „Surprize, surprize“, dar care nu mai sunt pe placul telespectatorilor.

5 Decembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mira pe 3 Ian 2014, 22:23
    Anosta si nici prea inteligenta nu e

    Andreea Marin n-a fost niciodata o prezenta scenica agreabila pentru multi dintre telespectatori. Pentru mine n-a fost de la bun inceput agreabila. Nu ma puteam uita la emisiunile ei, pur si simplu. Formatul emisiunii este depasit demult. Oamenii s-au plictisit de el. Trebuie altceva mai nou, mai deconectant si in acelasi timp trebuie o alta prezentatoare mai simpatica si mai inteligenta, mai noua, de ce nu, de care oamenii sa nu se fi plictisit.

    1
    0

  • aurelia pe 8 Dec 2013, 22:59
    andreea

    Andreea este o fata foarte desteapta,si inca foarte frumoasa ,ce pacat ca romanii un stiu sa aprecieze o persoana atat de valoroasa.Toate televiziunile promoveaza tot felul de stiri despre pitipoancele carora le spun "vedete".Dragusanca,Anda Adam,Raduleasca,si alte pitipoance ,ca sa un zic c - - - -,sunt prezentate zi de zi.

    3
    3

  • antizana pe 7 Dec 2013, 11:35
    Zaana si-a pierdut magia

    sarmanutza!chiar se duce in jos de unde a venit.Fara Stefan care zburda pe scena si e un grande veritabil si in plus si-a recapatat rasajul anterior nefastului mariaj cu imputita asta statatoare pe genunchi ce pozeaza in zana, e pierduta coana,tot in jos, pe genunchi, ca acolo ti-e locul, matracuco!

    2
    2

  • monica pe 5 Dec 2013, 11:14
    zana

    ...romanii nu stiu sa aprecieze adevaratele valori, femeia asta se straduieste sa faca ceva onorabil, se compara emisiunea ei cu cea a lui Maruta ?- un gunoi de emisiune

    7
    5

  • Miuta pe 5 Dec 2013, 10:31
    "Zana" cui....?!

    Fiinta asta ca si M. Radulescu face prea mult efort pentru as pune in evidenta propria-i persoana (dovada si poza) si asta, eu cred ca oboseste telespectatorii. Daca s-ar purta mai natural ar avea de castigat mai mult. Sa se focalizeze mai mult pe titlul emisiunii.

    11
    0

  • ana pe 5 Dec 2013, 09:34
    comment

    Normal ca Andreea Marin e denigrata, cei de proasta factura cum e Badea nu au cum sa vorbeasca frumos de un om valoros, logic ca vor improsca cu gunoiul lor verbal, ei trebuie sa coboare omul valoros in mocirla lor , doar nu vor admite ca ei sunt foarte jos moral si ca ea e foarte sus. Lumea in Romania apreciaza vulgaritatea si scandalul, si denigreaza oamenii de valoare. Din fericire mai sunt si oameni de calitate, din pacate tocmai acestia nu ies in fata sa vocifereze. De aceea pare ca emisiunea nu are succes, oamenii de calitate nu fac scanda, nu arunca cu vorbe murdare.

    10
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod