Winona Ryder întinereşte la 44 de ani. Care e secretul ei?

Actriţa arată mai bine ca acum 20 de ani. Ea neagă că a făcut operaţii estetice şi susţine că o ajută machiajul, cremele de protecţie solară şi pozele editate.

La 40 de ani, multe vedete au deja un "palmares" bogat în materie de intervenţii estetice. Însă deşi arată mai bine ca acum două decenii, Winona Ryder susţine că nu apelează la astfel de metode.

După ce Marc Jacobs a acuzat-o în glumă că ea nu mai îmbătrâneşte fiindcă a făcut "pactul cu diavolul", actriţa a declarat într-un interviu pentru The Sunday Times că nu i se pare că e mai frumoasă acum: "Arăt mai bătrână. Şi, desigur, toată lumea ştie că pozele sunt editate."

Winona spune că aspectul ei tineresc se datorează faptului că foloseşte intens creme de protecţie solară şi foloseşte un machiaj intensiv.

Ceea ce o interesează mai mult este însă ca Hollywood-ul şi lumea în general să nu mai acorde atât de multă atenţie felul în care îmbătrânesc femeile. "Mi se pare ridicol să vorbesc despre îmbătrânire, pentru că am fost foarte norocoasă, în sensul că în ochii oamenilor mi-am păstrat tinereţea, dar vreau ca societatea să respecte îmbătrânirea. Mă bucur de faptul că înaintez în vârstă", a explicat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod