Wilmark, coplesit de emotii in prima zi de scoala a fiului sau

Wilmark, simpaticul jurat de la “KIDSing”, a fost alaturi de Loukas, baietelul lui cel mare, in prima zi de scoala a acestuia. Emotiile au fost coplesitoare si pentru Loukas, dar si pentru parintii micutului.
“Avem cu totii emotii mari. Loukas e in clasa pregatitoare. Am ales o scoala de Stat. Am incredere in sistemul romanesc de invatamant”, a spus vedeta.

Wilmark a povestit cum a fost prima lui zi de scoala: “Imi aduc aminte ca in prima mea zi de scoala nu am fost dus de parintii mei la scoala, ci m-am urcat in autobz si am mers singur pana la marea intalnire cu viitorii colegi. In copilarie eram foarte timid, nu ca acum, exuberant si extrovertit. Eram genul care statea in prima banca si isi facea temele intotdeauna”.

Pe Wilmark il puteti urmari in fiecare miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D,  in show-ul „KIDSing”, un format international de succes si unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor.
“KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.
15 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod