Vin Sărbătorile! Cât câştigă Ştefan Bănică jr. din concertele de Crăciun?


În numele tatălui, tema concertului din 2013

"În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulţi spectatori din ţară, nu doar din Bucureşti, şi chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradiţional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generaţii la un loc: de la copii, adolescenţi şi pâna la părinţi şi bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aştept cu drag să ne revedem şi în acest an la Sala Palatului, pe 11 şi 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat", a declarat Ştefan Bănică pentru agenţia Mediafax.


Celebritatea a fost înscrisă în destinul lui Ştefan Bănică jr. încă de la naştere (18 octombrie 1967), fiind fiul marelui actor Ştefan Bănică (decedat în anul 1995) şi al Sandei Liteanu.
A cucerit prima oară publicul cu rolul protagonistului din serialul "Liceenii", unde şi-a demonstrat din plin moştenirea talentului actoricesc. Au urmat apoi şi alte succese cinematografice mari, spectacole de teatru apreciate la scară largă, concerte susţinute peste tot în ţară şi proiecte de televiziune cu audienţe record.
Ştefan Bănică jr. continuă să fie un nume greu in showbiz. Aşadar, care sunt secretele din spatele succesului său neafectat de trecerea timpului?
26 Octombrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod